Sunday, February 14, 2016

Hello flawless murah

 
hye....akak nak kasi review satu product yang ohsem kay!!!!
kecil-kecil cili api...mmg berapi!!
  
Sapu sikit2 je dah cantik oiii

DAPAT MENYELESAIKAN
Wajah kusam, pore terbuka, cela dpt ditutup dgn Flawless oksigen ...
 
Yg paling best x pyh sapu highbeam pun boleh jadi flawless

Rm10 je SATU
 
 
 
 
kecil dan chomel macam saya!!!muahahaha

 
 
 

Sexy lady lotion murah

 
 
Sexy lady lotion
 
1 PCS RM57.00

sexylady lotion penyelamat sebab mudah. Gosok-gosok ja
TAK payah penat-penat diet…relex-relax ja..Buat keja suri rumah…macam biasa,,arini ko gemuk tengok2 esok ko dah kurus…..
TAK melekit..Sangat unik…

TAK panas oii.Mint-mint ja. TAK da la rosak kulit nanti

Cepat bakar lemak inci pon cepat turun
 
Krim pertama di MALAYSIA yang di formulasikan di UNITED KINGDOM.
Khas bagi membantu membanteras masalah kegemukan dan lemak berlebihan . 
Dapat mencerahkan kulit dalam masa yang sama . 

#BAKAR LEMAK KETIKA TIDUR ,BERPELUH WALAU TAK KERJA KERAS.
 
 
❤️Apa kelebihan utama SEXY LADY ?

1.Membakar lemak 
2.Menurunkan berat badan 
3.Melangsingkan badan serta reshape semula 
4.Meruncingkan wajah 
5.Menegangkan kulit 
6.Memutihkan kulit hari demi hari 
7.Memudarkan parut 
8.Menurunkan inci dalam kadar terpantas  seperti lengan,peha dan perut 
9.Menghilangkan buncit dan boroi 
10.Membuang angin dalam badan 
11.Mengeluarkan daki serta merta 
12.Mencantikkan serta menghaluskan kulit
 
 
 
 
 
❤️Kenapa istimewa sangat losyen ini ? 


1) wangi sangat-sangat . mcm chewgum 
2) kaya dgn vitamin A,C dan E 
3) Tak panas 
4) Ada extra aloe vera dan apple stem cell bagi penjagaan kulit
5) Ada penambahan gluta untuk kecerahan kulit 
6)Extract asam jawa serta super interslim bagi pembakaran lemak lebih pantas 
7) Semua lapisan umur boleh guna , tidak kira lelaki atau perempuan 
8) 100% organik tanpa kimia , 100% tiada risiko 
9) Halal serta buatan Malaysia 
10) KKM approved

 
 
❤️Nah tengok testimony yang arini gemuk esok kurus...hihihi
 
 
 
 

 
 
 
 

Tuesday, February 2, 2016

ALL ITEM SEPOLOH!!!SEPOLOH!!!

Hye semua....first of all sorry sesangat sebab lama ta menghapdate blog..huhu
kesian pada customer aii yang mengikut harga Miamyra's Shoppe di blog kan....
bukan sesaja tau tak hapdate kat blog ni...kekangan masa sebenarnya...mak aii kurang kesihatan skit sejak dua menjak ni...2mggu skali kitaorg check in spital....masalah buah pinggang dia kian teruk...harap uoals paham yer....tapi pada yang selalu wasap @ sms nak order barang tu...post still berjalan cam biasa walaupun aii on call nurse kat spital...ada tangan2 emas yang membantu siapkan order uaols...so dont worry....hehehe


okeh tak nak story panjang lebar...arini kita open order untuk item sepoloh ringgit....Actually set ni set make up dah tau....tapi boleh jek nak beli satu2..ikutlah yang mana uoals berkenan dihati....
harga belum masuk kos postage lagi yer.....

lets check it out gaisss!!!




Sunday, October 4, 2015

Span Comel yang murah


Span comel naked 4


1piece Rm10



Apa yang best span nih?

Boleh blend uoals punya foundation especially 

MN foundation yg 3@4 tone kaler tu dan hasilnya....KULIT

 NAMPAK SEKATA




                                                                 Kelebihan

  • Lembut
  • Kecil
  • Senang dibawa
  • Senang dicuci
  • Ringan
  • Senang kering 
  • Senang disimpan
  • Tidak memedihkan kulit jika digunakan 
  • Membuatkan kulit anda lebih bersinar dengan penggunaan sponge ini

Cara Penggunaan
  • Basahkan span dahulu sebelum digunakan.
  • Gunakan ketika masih lembab untuk hasil yang lebih cantik.
  • Gunakan bahagian muncung tirus untuk bahagian yang sukar dicapai
  • Gunakan bahagian lebar untuk bahagian pipi dan keseluruhan muka 


Red Bella Body Wash yang murah!!!

RED BELLA Sangat sesuai untuk :

✔Menghilangan kesan rekahan pada tumit kaki dan melembapkan kulit
✔Mencerahkan kulit badan
✔Golongan yg menghadapi masalah kulit badan (gatal2, jerawat dan panau)
✔Memecahkan lemak2 yg tidak diingini
✔Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu memecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan


FUNGSI WHITENING & SLIMMING BODY WASH
●Mencerah kulit badan 
●Tona kulit tak sekata.
●Masalah gatal, kudis, panau, jerawat & parut di kulit badan.
●Pecah lemak selulit
●Buang angin dan lancarkan peredaran darah (wanita dalam pantang, sila take note!).
●Reda tekanan, anjal dan kekalkan kelembapan semulajadi kulit
●Hilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah peha
●Kurangkan stretch mark selepas bersalin, atasi tumit kaki pecah
●Meruncingkan muka yang tembam 
●Menghilangkan dagu berlapis.



Cara2 penggunaan WHITENING & SLIMMING BODY WASH

>Sapu pada badan yg basah
>Urut perlahan2 pada bhgian yg bermasalh
>Biarkan 2 minit dan bilas
>Gunakan setiap kali anda mandi




HARGA?
1 botol RM47

Amirna plus tablet murah

Amirna plus tablet
1botol Rm35

HERBA 100% MAK BIDAN KEDAH
Mari mari mari...yg tak elok kita bagi jadi elok, yg dah elok kita bagi jadi lagi elok..

Pada isteri-isteri di luar sana, produk ini mampu buat
Suami Makin Sayanggg!!

Cara makan
- Makan 1 biji 3 kali sehari
- Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(jika perlu)

Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.

Keterangan
1.Penyakit keputihan(candidiasis vaginal,vulvoganal candidiasi)
2.Senggugut(Dysmenorrhoea)
3.Merapat pangkal rahim/faraj
4.Mencantikkan payudara (gebu dan montok)
5.Rawatan selepas bersalin
6.Meningkatkan kepuasan seksual
7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid

Dapat membantu menyelesaikan masalah berikut:~
* keputihan hilang dgn serta merta...
* segarkan tubuh badan dari keletihan...
* memantapkan payudara gebu dan montok.....
* mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan....
* membantu kaum wanita memiliki keupayaan seks yg kuat....
- merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.....
* melancarkan peredaran haid teratur....
* menambah susu ibu yg menyusu....
* mengatasi masalah buasir....
* mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dgn urat saraf

(sakit tumit,lutut & lengguh2 badan)...
In Syaa Allah..selepas 2 jam pengambilan..







L-GLUTATHIONE 24K GOLD MASK MURAH

L-Glutathione 24k Gold Mask 

Serikan wajah dengan EMAS !!!!
Aromanya yg wangi lembut membuat kulit wajah relax dan bebas dari stress harian.

Menganjalkan kulit serta menanggalkan sel kulit mati. Juga bertindak sebagai agen pemutihan kulit dengan kandungan emas 24k didalamnya

Fungsi Dan Kebaikan L-GLUTATHIONE 24K GOLD MASK
√ Menganjalkan kulit
√ Mengecilkan liang pori2 muka
√ Sesuai untuk kulit sensitif
√ Membantu mengawal minyak berlebihan dalam kulit
√ Anti jeragat


Cara Pakai :
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Sapukan Mask 24k ke seluruh wajah (Hindari pada bahagian mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 min ~ 30 minit)
4. Bilas dengan air bersih
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu


HARGA
1tiub RM15


Nak lagi murah?
jom borong..hihi