Wednesday, August 29, 2007

My NeW hOuSeMaTe...


Ni geng2 umah aku masa 1st time aku masuk keja kat Putrajaya. Going to know them? Okla..aku introduce dorang kat korang2..klau ader yang berkenan..contact la aku di talian..hahaha..Mcm jual member plak!!hehehe..Husna ni single but not available.Single kat sini je la..anak ngn suami di kg. Tggu posting nak balik kg je..(Hang jd ke nak balik weh?)*ayat jahat tu!!


Next from me..dila. Haaa..yang ni avaible.tgh mencari jodoh kan, dil?tp dia nak org sabah gak baa..senang dia mau balik sana..Aku harap ko dpt ye!!And last but not least tu..aku gtau nama glamour je la ye..just call her abby.Single gak but sometimes avaible sometimes x(ah..camner tuh!!!). Lu pikir..arr sendiri. Orang ganu si Abby ni.. Nak makan kopok lekor bleh la 3g dia.hihi..