Monday, June 16, 2008

I Will Be UiTM's Student..

tenet..tenet..alarm hp aku bunyi..Ishhhhhhhh..memekak tul la alarm ni!!dah la arini ari ahad..hish..menyemak tull!!tetiba aku terpandang kat reminder tu, bgnnnnnnn lapor diri kt uitm!hah..arini aku akan jadi student semula ke??mcm xcaye jee...tp ape pun baik aku bgn mandi bersiap..kang si nadia dtg aku xsiap lagi..pueh gak la kena perli..Klau korang nak tau, satu suit pakaian aku smuanya baru..nak amik semangat la konon. Jgn first sem dh kantoi sudahhhhhhh!!hehehe...Sesampai je..mak aihhhh!!!ramainya org nak lapor diri. Naik lenguh gak la kaki aku ni ha beratur pjg..xsempat la nak snap gmbr.kang org2 kat situ ckp buat tebiat ape budak ni!!!so nak cover dari memalukan diri, xbergambar la pepagi. ni je la gmbr yg aku berjaya paksa rela si nadia suh click jugak gmbr aku..tenkiuuuuuu naddd!!!
Time ni nak balik dah..setelah hazabnya menunggu giliran nak register. Cewaahhh tersenyum ye!!bukan ape..sudah 3 kali senior tu try nak ambik gmbr aku..oppss..bukan nak buat admire ye, nak buat id student.hahaha..utk tidak memeningkan kepala abg tu..last2 aku pun accept la jugak last gmbr yg dia snap. Line aku je dh Q pjg kerana aku yg byk songgeh...hehehe.weh, sape nak pkai klau muka kiter kt id tu x comeiii? 4 1/2 plak tu nak kena pkai..Ahhhh!!xnak la aku.


Azam di hati nak dptkan A +++ semua subjek. Cehh..ayat je lebehhh!!balik kang, buku kemana azam kemana. Ada 2 budak duk tggu kat umah tu.. xleh jadi klau aku ngadap buku dorang duk ketawa2 gelak2 kat ruang tamu..


Nad jom arr kita balik!!sedeyy gak rasa bila student lain dtg ngn pamily ngn boyprend g lapor diri. Aku dtg ngn member je..hihi. Ahh..small matter je tu..yg penting nawaitu tu bljar. Ye dok?