Saturday, May 30, 2009

CottON dAy!!!!

Cotton day!cotton day!hehe..Akhirnya aku dpt gak sehelai baju kurung cotton. Wlaupun dh old fashion but i likeeee!!Orang pandang dh semacam je bila berjalan ngn makcik ni.Mcm alien dtg MOF plak rasanya.Hahaha..Mcm superstar arr..Gi sana sini org pandang seeemmaaaaaaacam je!!Tu la dil..aku dh ckp,jgn pkai baju ni same ari ngn aku.Kan kiter dh jd alien!!Klau korang nak tau,baju kitaorg ni corak yang sma.Warna je lain. Aku warna pink purple.Dila punyer pink merah.Last2 sorang makcik tu dh xtahan tgk kami berpakaian cam boria, dia pun tnye la. Baju uniform ke?uniform jbtan ape ni?Ish2..ish..ader ke patut makcik tu gi tnye camtu. Sejak biler la plak MOF ni ader baju uniform cotton makcik oii. Batik day aderla.Hahaha.Last picture taken with Dila at MOF.huhu. Kenangan kiter dua ni beb!!

Thursday, May 21, 2009

SyAmiR sYauQiE & sYaQiR AiMaN..

Ni gambar anak2 buah aku. Aku ader 3 org je anak buah. Yang ni anak2 abang aku. Yang Sulung baru 5 tahun dan yang kecik 1 tahun setengah..ehhh..betul ke man?Baklang pun xtau umur ko bape sebenarnya.kihkihkih. Aku boring2 ajak la depa sekeluarga pi Maidin Mall yang kat USJ tu. Sementara mak bapak depa duk menyoping..aku kena la jd babysister sat. Abg..abg naik cepat!aiman nak start keta..kita balik sendiri la.Lambat sgt abah ngn mama beli brg..


hah!abgku dah lari..laju sgt aku bwk.dia xtahan.kahkahkah


ha..duk nganga apa lagi..pegang kuat2. Aiman nak rempit dah ni

Nyorok plakkk...gayat kerr?hehehe..


Monday, May 11, 2009

Aku ke PD

Aku rasa aman damai sentosa, aku dh abis xzam uitm.Jom kita enjoyyyyyyyyy!!hehehe..Akak dila dari Sabah dtg sini utk gi kursus kat PD.Dila ajak aku gi antar kakak dia.Aku ape lagi..sambil menyelam minum air arrr..Aku xpenah lagi sampai PD.Huhu..Sian aku kan!Jam kul 1 petang,kami pun gerak la ke kesana naik Gen Putih Gebu Abby..Nad yang baru abeh paper pun diusung skali ke sana sbb hanya dia saja yang tau jalan.Gambar2 kat bwh ni disnap masa Kakak dila check in kat Palm Spring.Masa kt pantai PD, tokleh la nak snap.Panas membahang.Muka pun dh mcm butter prawn berminyak dan terbakar. Kang terkejut plak oreng2 kempung tgk muka ai..huahuahua

Best gak bilik dia. Klau aku xbgn nyer dpt tilam empuk camtu. Tp mcm xbyk sgt facilities kat situ. Maybe kami smpai awal kot dari peserta lain.


Kt entrance check in counter..


Walaupun muka dah xlarat nak senyum sbb lapar tp klau bab bergambar layannn jek!