Monday, May 11, 2009

Aku ke PD

Aku rasa aman damai sentosa, aku dh abis xzam uitm.Jom kita enjoyyyyyyyyy!!hehehe..Akak dila dari Sabah dtg sini utk gi kursus kat PD.Dila ajak aku gi antar kakak dia.Aku ape lagi..sambil menyelam minum air arrr..Aku xpenah lagi sampai PD.Huhu..Sian aku kan!Jam kul 1 petang,kami pun gerak la ke kesana naik Gen Putih Gebu Abby..Nad yang baru abeh paper pun diusung skali ke sana sbb hanya dia saja yang tau jalan.Gambar2 kat bwh ni disnap masa Kakak dila check in kat Palm Spring.Masa kt pantai PD, tokleh la nak snap.Panas membahang.Muka pun dh mcm butter prawn berminyak dan terbakar. Kang terkejut plak oreng2 kempung tgk muka ai..huahuahua

Best gak bilik dia. Klau aku xbgn nyer dpt tilam empuk camtu. Tp mcm xbyk sgt facilities kat situ. Maybe kami smpai awal kot dari peserta lain.


Kt entrance check in counter..


Walaupun muka dah xlarat nak senyum sbb lapar tp klau bab bergambar layannn jek!



No comments: