Friday, June 19, 2009

LaDieS NiTe..

Semalam..aku ngn dak umah gi tgk citer peberet si Abby ni. Ape ke namanya Hannah Montana ye b?Ngantuk2 pun layan gak la..gelak2 nope galak2. Kepada sesape yang xkenal lagi new gengsta ropol2. Here we introduce C.L.A!!Taraaa...bukan la..ni aku ngn abby.hihi. Jap gi la korang tgk CLA tu..biar la aku memanjangkan entry ni dulu. Ladies nite tiket wayang murah. 6 hinggit jerr!walaupun citer best ke xbest,gi tgk ari rabu rasanya menjimatkan la skit.hihi. Kitaorg tgk kat alamanda je..sbb besoknya kan keja.
Posing lepas mkn..


On the left hand side abby tu..namanya sha.Kawan aku masa dip dulu dan sekarang berkerja as Imigration Officer kt KLIA. Dia sorang je cuti besok. Saje dtg lepak umah aku sambil2 tu bleh la join kitaorg tgk wayang.

Taraaaa.....Yang tgh2 tu la new gengsta ropol2. CLA namanya..
Welcome to the club!!
hehehe..

Saturday, June 13, 2009

Jangan Pandang.....

Dilaaaa..klau ko bukak blogspot aku ni..ko tau, betapa boringnya aku ngn abby sejak2 ko pegi meninggalkan kami beb!!aku ngn abby layan dua org je wayang..kan b kan?adehhhh..bila la kesepian dan kesunyiann ini akan ilang.. Aku ngn abby gi layan wayang citer jgn pandang belakang congkang.Kelakar dowh citer tu..senak perut gelak