Monday, August 8, 2011

Jusco Bandar Perda....






Ari sabtu semalam..aku ngn boboii gi jengjalan kat Jusco bandar perda!!!mula2 nak gi alor star je utk bukak posa..maklum la baru 6ari umat Islam berpuasa..so nak mkn la yg lain plak dari yg sedia ada di pasar ramadhan sekitar perlis ni...sampai je kat tol Jitra..Gegirl dengan muka senyuman yg paling manis kasi la idea kat boboi denganharapan dapat la jengjalan ke Penang..bila dia cakap Hokeyyy..rasa cam nak jerit kuat2 sebab shukeeeee...satgi kang kena sekeh plak sebab ter'over'. So simpan je la dalam hati..padahal dlm hati dh berbunga keriangan sbb dapat jalan2. Masa kat tol Jitra tu jam kat dashboard dah kul 5.00ptg.boboi pecut laju2 so sampai la kat Jusco pkul 6.20 ptg..kitaorg ronda2 tgk sale...pastu nak dekat2 bukak posa, cepat2 gi Mcd. Lepas bukak posa kat Mcd tu.kitaorg terus gerak ke carefour nak beli brg dapur..sekali makaihhh..sale gila2 punya la.ape lagi!!rembat la mcm2..Bertolak balik perlis pun dah kul 10mlm..so sampai perlis dlm pkul 1130mlm..hihihi.nice weekends!!!








ni je la gambar yg sempat disnapkan sebab ramai org...









No comments: