Friday, September 9, 2011

Penyakit Lama Dah Maii dah...

hye uoalls

Pagi ni lewat lagi weh masuk opis..hihihi.If ada bos yang baca entry ni..habis la aku!!!kantoiii SUDAH..Ishh susah la nak gtau..asal nak datang keja ja mesti terlajak tdo..tapi bila hari cuti ja, mudah dan senang plak terjaga dari tdo..oh sungguh la tidak puas hati dengan mata ni!!
Malam2 nak kata aku tdo lewat xla jugak...kul 1030 dah membongkang tdo..if ada hari aku bgn semula untuk study..aku akan pastikan aku tdo dulu pastu bangun balik..hihihi.Kadang2 tu dengar je alarm phone bunyi, siap snooze lagi bila malas bgn study..tak berdisplin sungguh kan...
Pagi2 je bgn kelam kabut bersiap manakan jarak perjalanan aku gi opis kdg2 bleh cecah 30minit...masa tu kalah michael schumacher..nak kejar punch card!!!itik lintas pun langarrr xpeduli dah sape punya itik lintas pagi2 xtgk kiri kanan dulu sape suh...kan dan xcident..
Sampai je opis mesti lewat 1minit xpun 2minit..haiyakk!!!
Pesanan Khidmat masyarakat: besok practice drive lagi supaya kurang 1minit dari kul 8..bukannya practice bangun awal..hihihi...Gila Pemalas!!