Saturday, December 3, 2011

Adam Nak KE School...

Ko tgk muka best adam tu dapat minum calsium pagi2!!arini adam kena mendaftar kat Sekolah Sena as Murid Darjah Satu..Aku siapkan dia pukul 8 pagi lagi. Arini mood dia agak baik skit la...coz aku bawak gi mandi pun xngamuk2 bila disiram air yang nan sejuk tu...Pakai baju pun xbanyak songgeh..On the way nak g school tu aku singgah la 7e jap utk sogok dia sebotol vitagen dengan harapan dia xbuat hal la jap lagi bila cikgu panggil suh masuk kelas..Alhamdullilah sampai je school memang dia tak ngamuk aka meradang cam ari yg dia attend konvokesyen pra sekolah aritu. Klau tak...tahap kesabaran boleh terbang wooo...Arini maybe dia excited sbb baju baru, kasut baru, seluar baru memang semuanya baru la...





Adam perlu jalani satu ujian untuk menentukan tahap penguasaan menulis, membaca, mengira dan men apa tah satu lagi. aKU PUN XINGAT!!!HAHAHAHA...Waktu org bagi taklimat,ada la yang masuk dalam memory ada la jugak yang terbang dibawa angin..weeee!!!Sejam Adam diuji, dan sejam jugak la aku kena dengar taklimat bagi ibu2 bapa2 murid darjah satu. Macam aku plak ada anak darjah satu...layankan jer lah!!!










Muka poyo nak masuk kelas!!!Macam upin ipin la ko adam!!terpengaruh ngn tv banyak sangat ko ni...Nasib xder si aiman becok tu!!!klau x, abis la kena sound...hahahaha.Ko jangan buat hal ye dik...klau tak, maklang ko yang nangis dulu takut kena marah ngn cikgu...










SEKIAN

No comments: