Saturday, November 26, 2011

Tiger Balm Plaster..Aummmmmmmmm

Selamat Pagi..




Indah sungguh panurama...cewah nyanyi plak pagi nii..nak tau tak napa?Sebab bangun pagi ni dah rasa kurang sikit sengal2 kat bahu sebelah kiri ni..Lama dah duk sakit bahu nii..xtau la kena apa..tapi mmg sakit!!maybe tersalah urat kot xpun terangkat berat yang terlebih muatan...hehehe. Gi satu kedai nak tanya satu jenama plaster yang masa kecik2 dulu mak selalu tampal kat kepala bila sakit pala atau pening tu..Motifnya nak beli benda tu nak tampal la kat bahu yang sakit ni..Sekali makcik kedai tu cakap.."Dik kat sini ader yang ni je!!!belek punya belek..baca ingredient dia kandungan dia (buat serupa reti) padahai xtau menda pun. Last2 beli la dengan harapan lega la lenguh2 badan sebelah kiri ni coz tomolow i've a big task to do!!Balik umah kasi tampal ni punya plaster..hurm not bad!!!memeyyyy berkesan la hokk ni. Today morning..dah xsakit lagi dah bahu ni..Thanz to tiger balm plaster la!!memang "Plaster You Pain Away"

1 comment:

Kamala Kusar said...

Good sharing, Tiger Balm Plasters allow ventilation and is stretchable. Is gentle to the skin and can be peeled off easily. It help alleviate muscular fatigue and pain, stiff shoulders, contusions, sprains, backaches and arthritic pains. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/tiger-balm-medicated-plasters/