Monday, November 14, 2011

Super Mak Menakan...

Hye u all...





Korang penah tgk tak citer SUPERMAK slot Aksi yang setiap ari Isnin jam 9mlm kat tv3 tu? Ha ingat!!ingat?ala...pada korang yang tak penah nonton dan xpenah tahu ada kewujudan crita tu kat tv3 selama ini..meh sini rapat2..aku preview balik citer ni kat korang...










Ha camna ingt tak?Kat sini aku idok ler nak citer sal aku pun ada kuasa mcm Nasha Aziz tu...klau lah aku ada kuasa camtu xder lah aku ni nak merungut penat la..letih la..xsempat la..Kebetulan je yang tajuk citer ni sama ngn keadaan aku skrg.Cuma beza skit je..aku ni Mak Menakan!So jadi lah SUPER MAK MENAKAN!!Sibukkk kauuu..aku sekarang!!!masa hujung minggu nak kluar dating ngn boboi pun kdg2 miss sbb aku kena take over jaga si adam...Tu waktu hari minggu!!Waktu hari biasa plak...Kadang2 lepas balik keja..aku gi jugak jenguk adam jap.Everything gonna be ok, keadaan terkawal...aku balik la umah. Sibuk kan aku?Keje kat pejabat ditambah plak keje jaga adam campur lagi ngn keje sekolah (masih menuntut buat epjj) di add plak ngn keje umah...kang xmenyapu,mengemop,membasuh,mendobi kat umah...ada gak kang nak pakai baju yg sama 4 hari,nak pakai kasut lam umah coz lantai berdebu, nak mkn lam daun pisang..






So nak xnak mau xmau, saya perlu lakukan jugak hal-hal yang berkaitan sebab tanggungjawab dibahu saya...






ohh agak sibuk ngn jadual kehidupan 24jam sehari tu xcukuppppppppppppppp!!!!Uwaaaaaaaaaa.....






Dan xmustahil satu hari nanti selori ubat jerawat di pasaran akan saya gunakan bagi menghilangkan jerawat di muka yang tumbuh bak cendawan mekar selepas disirami hujan...(jerawat tumbuh akibat stress)






No comments: