Wednesday, December 21, 2011

Checklist before year end....

Hye readers...


everyday countem year end..xtau la napa.rasa cepat sgt tahun 2011 ni berlalu...taun depan naik lagi wehh satu angka usia..itu yg xleh terima kenyataan..naik satu usia tapi masih SINGLE but NOT AVAILABLE!!!camner tu nak clasified?hehehe


Nak hampir2 penghujung tahun ni...ape korang nak buat utk the next cuti 3 ari yang akan kunjung tiba ni?Aku cam biasa la kan...life as usual nak FINALLLLLL XZAM niii...mak aihhh...baca buku Ethnic,ingat Corporate...study corporate ingat portfolio...lama2 biul otak..ehh mintak2 simpang la coz i've to go 32 years more to be government servant!!!!ohh lambat lagi nak pencen....


Bebel je kan aku nihh..mcm makcik2 plak...Jom tgk checklist aku kot2 korang pun ader yang tak clear lagi sebelum hujung tahun..




  • Gunting rambut yang panjang dan merimaskan nii...(xpanjang sangat pun, tapi dari kecik sampai besar..klau aku bole simpan rambut panjang,terkejut org kampung hairan anak sapa la tu)


  • Amik baju kat tailor...aku rasa tailor aku tu dah penat menunggu aku buat collection baju..dah 2 bulan siap xpegi amik lagi..sorry kak bukan sengaja, tercicir resit xtau kat mane...dah tua,warna baju pun dah xingat..camner nak gi amik


  • Hantar comforter kedai dobi...hurmm yang ni rasanya, dari tengah tahun aritu nak buat, tapi tak buat2 jugak..comforter dah bertukar kaler pun..klau campak sungai, aku rasa ikan semua naik darat....terkejut napa air tetiba keruh!!!hahaha


  • Gi Pesta Penang....ahhhh nyempat2 lagi aku ni nak pergi pesta Penang tu dengan keadaan cuaca yang sat hujan sat cerah sat mendung...macam la aku pegi tu aku nak main semua.Ah tak kira, nak pegi jugak!!!


  • Ombak Rindu..sob!!sob!!!orang dah semuanya dah nengok citer ni...tapi haku??dak tengok lagiii...mood:sentap jap la!!!


Sempat ke idakkk aku xtauu ler nak settle urusan2 niii sebelum YEAR END!!!!Mcam la tahun depan xleh buat kan..Over tullll..tapi tahun depan aku lagi la sibuk 2 kali ganda...Tunggu update kesibukan aku tahun 2012...HOKEHHHH

No comments: