Sunday, December 25, 2011

Lunch Timeeee......






Arini mak nak hapdate sal lunch time kitaorang on last Thursday...Gila lamanya baru nak buat entry ni....hakhakhak!!Sibuk la weh..ape yang disibukkan aku pun xpasti..Korang baca la entry kot2 dapat sumber inspirasi yang nak gi lunch ke nak gi dinner ka ini ari..Serius cakap, kek-kek kat Secret Recipe ni membolehkan anda dan anda sekalian datang 2. 3 kali after this selepas mencubanya..Lagipun....Kerajaan baru saje dapat GAJI + BONUS kannnn, so mood pun happy la kan..nak plak bujang cam haku..kihkihkih....jeles takk?Takde la perabihkan duit berbelanja sakan tapi alhamdullilah la dengan pemberian bonus tu..dapat la jugak menampung dan membantu perbelanjaan yang makin bertambah ni kan...sekali sekala tak salah kalau kita nak rewardkan diri kita yang dah penat bekerja dengan sesuatu yang BESHHHHH!!!!Bak kata sorang besties la..Kak Ann!!!Secret Recipe ader promosi sempena Christmas from 1 December until 1 January 2012..tapi kami tak amik pun yang promosi tu coz kami lagi dan lagi nak tambah kalori with all cheese food...pastu kecoh satu pejabat...GEMUK!!!!



sorang budak yang sudah tak ketahanan kelaparan



Antara menu yang kita0rang order.....











*prawn macaroni with cheese dan yang satu lagi tu luper plak apa ke namanya..tapi yang pastinya memang ader cheese jugak...










*New York cheese cake








*2 glasses Apple Kasturi and 1 glass Orange Apricot Slushie








~







~







~







~








Korang layan gambar kitaorang yang bessttt kat Secret Recipe ni yerr!!Muka setelah penat bekerja 5jam bekerja....(duk dalam econ pun penat kerr!!!)






* Kak Nawal and me






*me and Kak Ann







Them....







happy with our meals...Chilll bebeh!!! Nanti kita buat lagi camni...hakhakhak.






























5 comments:

ct kamaliah said...

wah..meleleh air liur memalam nie..;D

wanie said...

sedap hoih

SAMPAI HATI TIBI LAPAN SIARKAN CERITA NIH!
REMUK HATI AKU
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/khinzir-jadi-watak-utama.html

Cik Aini Lavender's said...

wahh...marvelesss cakap =)

miamyra said...

hehehe..ape lagi,cepat2 la serbu Secret Recipe..sedapppp tuuuu!!!

Abby said...

mau tak gemokksss mkn cheese sokmo mung nih...