Friday, December 16, 2011

Neno!Neno!Neno!

Bleh tumbang dan telentang dan bangun duduk balik dan tumbang sekali lagi..U know why?once again..final xzam kena satu hari 2 paper..Ya Ampunnn!!!dua2 calculation plak tu dan very-very tuff paper..silap2 aku jadi curry puff!!!ohh nan mungkin!!!
Sabar mira sabar...struggle from now!!!ish2...banana fruit two times ni wehh...sem lepas mcm ni jugak, paper teori dan sikit la calculation kena sebelah pagi dan petangnya pure calculation...dan hasilnya, last minit terpaksa la drop that paper coz xmau jadi REPEATERS!!!
Semni klau buat jugak camtu..duk nampak2 dah duit nak terbang RM400....ohhh tidakkk la. Silap2 haribulan kena sekeh sbb dah 2 kali buat perangai camtu kan...hihihi
By hook or by crook shamira, u need to sitting it and faced it!!!haishhhh....
Dah nak sgt blajar kan..kena la hadapi apa2 kemungkinan yg bakal dan akan terjadi kan...ditambah plak time final xzam ni pejabat tengah menghadapi situasi CLOSING AKAUN!!!bolehh kerr aku nak focus mcm2 hal ni...dah la mcm tu, Pejabat jugak nak berpindah ke pejabat baru diwaktu yg sama..banyakk jugak la cabaran nak final xzam kali ni!!!


D.U.G.A.A.N

No comments: