Friday, January 13, 2012

Jolly Frog!!

Yeehooo!!!saat2 yang ditunggu telahpun tiba..nak tau apa?minggu xzam yang memenatkan dan menstresskan otak aku yg boleh buat aku jadi xbetul dah pun berakhir..suka wehhh!!mana taknya..satu hari 2 paper kot sampai aku rasa give up sangat2 dah nak sitting paper pagi on 12th Januari..
Dua2 paper tough..calculation + teori...ohh xsanggup dah nak lalui saat2 macam tu lagi...tapi akhirnya aku berjaya jugak melepasi rintangan tersebut..tggu result kluar la pulak!!harap2 ada la peningkatan klau xbanyak pun sikit pun jadi la kan dari xder langsung...

No comments: