Thursday, February 16, 2012

Masa Kualiti wif them...Ngeee

Arini rasanya nak hapdate banyak story la kat blog coz aku dah jumpa NURRRR nak buat keja...bukan keja pejabat!!keja berblogging!!!muahahahaha....JAHAT KO!!
Korang layankan lah gambar2 ni ye sambil2 korang buat keja!! Kejadian ni ahad aritu masa kami memang tak dak keja apa nak buat di malam hari..sepatutnya aktiviti ni kami layankan ari sabtu malam ahad...oh tetiba kena kansel pulak...Disebabkan sepupu2 kecik tu mmg excited sgt2 nak pi main bowling...even besoknya aku dah tau apa risiko yg akan aku trima..bgn lambat gi keje!!kihkihkih...




Kami main 2 game ja sebab xlarat nak baling bola banyak2 kali..20kali baling pun dah merah2 tangan sbb we are not a champion!!!asal kami buat balingan Shalin Zulkifli, semua orang tgk termasuk la adik yg dok jaga kat situ sbb nanti they all perlu buat kertas kerja utk membaikpulih lane yg kami main... TAU NAPA???? ke tang ke tung bunyinya..sbb terlalu kuat bila waktu lepas bola..klau orang yg champion main..tau2 dengar bunyi pin jatuh jekk!!!!tapi xpe la..kami just nak hiburkan hati dan ilangkan stress jek!!!



2 games for student = RM 10.00 termasuk kasut


2 games for dewasa = RM 12.00 termasuk kasut

Oklah kan with that price...nak lagi murah, balik buat tempat bowling sendiri!!!!





***jihah ngn alang***


***aku dan jihah***
ohhh bam2 nya saya!!!mkn ibu roti agaknya...





***angah***




***alang & aku***
ada tgn busuk sakit ati kami bergambar..hiiiiii







last picture sebelum balik....
kazen dan anak buah yg meningkat





2 comments:

yanizz said...

Oiii cek oi... hati manyak sinang ka? nak ikut mcm kyan ka?

miamyra said...

tu la..napa tah bambam sgt ni!!!hadoiii..camna la nak kurus balik!!!