Thursday, February 9, 2012

Pokok Mangga Bergerak!!!

Nah korang tgk la gambar ni...hahahahaha. Pakcik ni xpayah masuk u pun blajar strategy marketing. Tebang je terus pokok mangga tu letak atas motor jual...conpem kali ni je la pakcik tu dapat jual buah mangga coz nanti pokok mangga dia mesti dah xberbuah dah...Abeh ditebangnya..Cayalah pakcik!!
Korang tau...Fresh lagi ni buah mangga ni sebab ader lagi pembalut yang xbuang..hahahaha..Klau lah ada jual mcm ni kat Kuala Lumpur, mau nya DBKL kejar...hihihi.
Bagus lah idea pakcik ni nak tarik customer..tapi klau dia nak jual bantal kekabu, xkan ngn pokok kekabu dia nak bawak naik motor jugak!!!!hahahaha...




5 comments:

loVe puRpLe said...

wow fresh mangga dia.. best2 (^-^)

nia marlissa said...

hehe .. kat negara mana nih ?

miamyra said...

kat thailand...mangga fresh dari kebun.hahahaha

Cik Aini Lavender's said...

ni baru btul fresh dr pokok.cnfirm laku pnya lag.hehehe

miamyra said...

cik aini...
hebat tull pakcik nii