Wednesday, March 14, 2012

Aku yang dulunya K.A.Y.U

Taraaaaaaaaaa...ni la hasil kerja aku selama aku tak hapdate blog...sibuk ngn benda ni kot!!!menuntut dan mempelajari cara2 membuat Cheese Tart Blueberry...


Sampai ke saat ni..aku masih xpercaya yang aku boleh buat benda ni..ohhhh unbelieveable...hahaha...Tetiba rasa bangga dengan diri sendiri..gila poyo!!!
Sambil2 siapkan tempahan sambil2 tu jugak aku curi2 makan..hurmmm camna la xgemukkk cik mira oiii...Pastu kecoh bila terasa badan dah gemuk...manusia!!manusia!!!


Sebenarnya xsusah dalam kita nak lakukan sesuatu benda...janji kita ada minat dan nawaitu yang betul nak buat sesuatu benda..InsyaAllah akan ada hasilnya...





Ni Cistat yang belum dibakar...masih berstatus tepung lagi...



Setelah dibakar...mengebu2 dan montell...




kita focus dekat sikit....ermmm!!!!!!tak terliur ke koranggggg?


Kita susun bagi tambah terliurr....hihihihi


2 comments:

Mama Tun Nur Safiya said...

gud job mira tulis arr resepi nak gak buat nih

Cik Aini Lavender's said...

sodapp nih,cantik lak tu...rs syg lak nk mkn =p