Wednesday, April 11, 2012

Buat Si kecik yang Chumel2....

Hyeee...

Lama rasa tak hapdate blog ni...sorry sesangat buat sesapa yang sudi jadi follower kepada blog yang agak lama tak di hapdate ni!!!Arini mak come out with new image..jadi peniaga di alam maya la pulak kann!!!!hihihi..Mak bukan apa nak, mak berkenan sangat tgk baju2 baby ni...zaman mak dulu, xder baju yang comel2 macam ni..klau tak, offf course mak makin comel masa kecik2 dulu..uwekk!!!cam nak muntah berbakul2 pulak kan..

Cer korang tengok budak tecik kat bawah ni!!amat2 comel kan..rasa cam nak picit2 jek kasi nangis...tapi ngak bisa sihh!!nanti ibunya marahh..disebabkan tengok baju2 baby yang chomel2 bersama si kecik yg dlm gambar ni..jadi mak bukak sale online la untuk u all kot2 ada yang terjatuh hati ngn koleksi baju mak online nih!!!Klau korang xterbekenan ke tak terjatuh hati ke..korang share2 la tunjuk gambar baju2 mak ni kat kwn2 korang..maner la tau kan..kot2 depa tersangkut!!!hihihi










Ha ni la antara koleksi baju online mak yang korang bleh tengok2 sambil cuci2 mata pagi2 tika dan saat masuk keja kan..sebelum nak cari feel buat keja tu..layan la dulu gambar ni....


side depan







side belakang..
Paling Chumel abis la....



Jenis Fabrik:Kodroi



Code: AO1



Size: 6 months


Price: RM35 ONLY!!















Sweet sangat bagi baby gurl yang berusia 3 months...
100% cotton



sesuai untuk ikut mama gi shopping or party...



Code:AO2



Just only rm 37 include hairban





Code: A03



suka pattern ni kooo!!!sebab very2 elegant skit untuk baby yang berusia 9 months.



Nak lagi comel plak, baby tu agak chubby2 skit..memang buat org geram la...



Oso 100% cotton..



Free girt hairban in pink riben!!i liked!!!



Tak mahal mana pun..RM 35 JUGAK..





Close up skit coraknya...chumelll!!






Comes with hairban in pink ribbon..Grab it!!









Polkadot with legging putih yang sangat sesuai utk baby pegi skoolll...



100% cotton also..



Code: AO4



Price: RM 34





Ni pun chumel gak..simple but look nice with polkadot



Code:AO5



Size: 3months, 6months and 9 months



Price: RM 33









Buat ibu2 yang gemarkan bunga2 sebagai penyeri baju baby dorang..nahhh!!!didatangkan khas untuk u all...



Code: AO6



Material: 100% cotton



Size: 3months, 6months and 9 months



Mommy can grab it!!!only RM 35





Tengok baju dulu...hihi






Amat digilai oleh ibu2 sekarang yang memang meminati polkadot as design



Code: A07



Material: 100% Cotton



Easy untuk di cuci mahupun untuk dijagainya...cewah!!!



Come2 grab it..RM37









Yang ni pulak yang gemarkan corak simple!!!ok xder masalah..taraaa...corak berbentuk hati antara ibu dan baby..



Available in Size 3 months, 6months and 9 months...



Code: AO8



Only RM 38...



Comes with 3/4 quarter of pants...











Last for this month sale..



Comes Hurry!!!Grab this Gaun baby yg chumel with bunga-bungaan



Available size in 6months, 9 months and 1 year only!!!



Hurry while stock available...



Code: AO9



RM39







If anything inquires..amat2 lah dialukan untuk sms ataupun boleh la menelefon ke number ini utk pengesahan stok!!!



016-2792635...Leave ur msg!!!!i will return call to you as soon as possible...