Tuesday, July 31, 2012

I'm oredi being engaged!!!

 
Teng..teng..teng... ni la jawapan kepada kesibukan yang melanda!!lambat skit la kan nak masukkan dlm blog ni sbb as u oredi knowing it la kan!!!!majlis berlangsung pada 2hb jun yang lalu tp skrg baru nak upload cerita..ohhh sungguh tak boley diharap kau shamira!!hehehe...
apapun layan kan dulu la gambar yang ader ni...

salam bakal mentua!!!
 
gambar besama anak-anak buah  kecik2 aku!!!nak jugak glamour...meh!meh!kita amik gmbr ye!!

ntah mana yang kami pandang pun xtau la...
 
ni plak gambar ngn bakal anak-anak buah..we're so close oredi..knowing them since they are child...!!!
 
 
being my family one day!!insyaAllah
 
 luv this picture coz nampak santaiii...hihihi

gambar2 kat bawah ni antara orang2 kuat bagi menjayakan majlis aku ni..RIBUAN TERIMA KASIH buat mereka yang telah bersusah payah menguruskan majlis aku ni..tanpa mereka siapa la aku!!!cewah ayat touching pulak!!
 
 
im being maklang and this is my maklang

 my cuzy yg mmg tersangat sibuk menyetelkan urusan majlis...

kawan opis yang bertungkus lumus menyiapkan gubahan hantaran...thank you so much!!!
 
 keluarga makcik yang banyak membantu...
 
anak2 buah yang dipaksa rela basuh bunga...hehehe!!!

THANK YOU SO MUCHHHHH...

Monday, July 2, 2012

Kerajinan mula menjengah....

 
snap picture dulu while waiting for my eroplane...

Pewitttt...lamanya aku x update blog ni kan!!!! SORRYY la kawan-kawan coz i'm quick bezy at this moment...ni pun ada sedikit dan secubit masa terluang yang bole dicuri untuk menghapdate blog yang dah berhabuk ni...but dont worry be happy, for those yang suka jalan2 baca kat blog aku ni...nanti aku story mory criter yang lepas2 few month apa yg being happen and what will be happen for the next few month...stayy tune bebeh!!
 
p/s: botol air tu tetap xleh tggal skrg ni coz badan makin montel so makin cepat mengah..shud drink water more than before....nasib botol air, mau botol susu...oh mai goshhh!!