Saturday, September 15, 2012

Sabun Susu Beras....

Hyeeee u oalls.....

Hariniii...i nak kongsi dengan kamu-kamu diluar sana berkenaan SABUN SUSU BERAS!!! You oalls penah dengar tak pasal SABUN SUSU BERAS yang agak femes dikala tahun 2012 nihh? Haishhh....rugi u oalls klau xtau ni rahsia!!!!!!TERHANGAT DI PASARAN tauuuu....Meh dekat sikit baca serba sikit ye pasal sabun ni...

sabun susu beras original

sabun susu beras with kolagen

sabun susu beras with pearl

Belian 3 unit : RM 10.00
Belian 5 unit : RM 15.00

Belian sedozen (12 unit) : RM 30.00
(Belian mestilah 3 unit dan ke atas)

Harga Dijamin Termurah Di Malaysia !!!
Sabun Susu Beras ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk dari Thailand yang terkenal diamalkan oleh gadis-gadis tempatan di sana untuk menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit mereka.
Fungsi Sabun Susu Beras ini, antaranya:
 - menggebu dan mencerahkan kulit
 - membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
 - menghaluskan kulit

 - memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan    yang berterusan
 - melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.



This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice that yeild good quality milk enriched with vitamin and nutrition which help to reduce blemish and dark spot on face, reduce freckle and wrinkle-free, make your skin feeling soft and bright and enjoy the young rice fragance smelling.
Cara Penggunaannya: Gosok seperti pencuci muka dan sabun badan selama 2-3 minit kemudian bilas.
Formula : Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin
- Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan
Haaa..dah baca kan?Klau you oalls semua ada yang berminat...jangan segan silu sms,bbm xpun whatsapp je me, hokehh!!! Detail harga, kos penghantaran semua ada tertera disini ye!!

KOS PENGHANTARAN
Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Jika berminat, bolehlah berhubung dengan Mira - 016 2792635 untuk penjelasan lanjut.
HARGA DISKAUN PENGEDAR
Sila SMS atau email bagi mendapatkan harga pengedar. Pembelian minima pengedar 1 dozen (12 unit). Harga serendah sehingga RM 20.00 sedozen (untuk belian yang lebih banyak). UNTUK NEGO HARGA BOLEH CALL 016 279 2635
.
Sila email kami untuk pengedar yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.
miamyra85@yahoo.com



Thursday, September 13, 2012

Terlepas kauuu nakk!!!

Semalam aku nak pegi amik buku kat UiTM...sekali sampai depan guard UiTM..

Guard: Behenti!Behenti!
Aku: Hurmmmm dh agak dah...sticker punya hal la ni!!tipu lagi la kali niii...
Guard: Dari mana niiii?
Aku: Imigresen....
Guard: Ada pameran ka?
Aku: Hah? Ada pameran...bila pula imigresen buat pameran dlm UiTM!Oh sungguh tak hapdate...Eh xla pakcik!!!saya nak pi jumpa Encik Iwan
Guard: INeD ka?
Aku: Ha ya ya!
Guard: Nak jadi pegawai la ya!!
Aku: Mampu sengihhh jekkk

Selepas itu....didalam kereta ketika bercakap ngn teman

Sebenarnyaaaa..cha pun xtau ada ke dak nama encik Iwan tu dalam UiTM ni!!Cha tarooo jekk!!sekali ada la pulakkk nama orang tu..nasib lepas kali ni!!mau tak, kena tadahhh la kak oiii dengar ceramah

1) awat xpi amik sticker baru?
2) ni sticker zaman dulu2...
3) blajar dh abis satu sem, pejabat HEP pun xtau lagi ka?

Dah bleh hafal ayat2 tu.. tapi buat jugakkk

Wednesday, September 12, 2012

Alahaiii kuliahhh....

Mggu ni aku xleh noty2 dah on weekend, u know why??kelas telah bermula...tapi sem ni agak semangat wehhhh nak pegi kelas JAHHHH!sbb pointer cekang kot sem lepasss..cehhh!lagak sombong...Takde la!sebenarnya nak motivate diri sendiri utk bangun seawal mungkin.Kelas mula 830pg until 615ptg kauuu...jenuh la mataku nak bertahan...Ko Mampu?
Semangat nihh pegi amik buku semalam kat UiTM tapi tak dibuka study pun lagi...Buang Karannn tol...Ingat mlm ni xpun besok nak gi cari alatulis baru utk bawak pegi kelas...Like Adam pula..asal nak gi skolah ari senin, kena umpan ngn buku baru la, beg baru la...hahhhh!!!Dan ayat yang akan diterima nanti...Kena beli alatulis every sem kerrr MIRAAAA?aku mampu sengihhh jekkkk!!!