Wednesday, September 12, 2012

Alahaiii kuliahhh....

Mggu ni aku xleh noty2 dah on weekend, u know why??kelas telah bermula...tapi sem ni agak semangat wehhhh nak pegi kelas JAHHHH!sbb pointer cekang kot sem lepasss..cehhh!lagak sombong...Takde la!sebenarnya nak motivate diri sendiri utk bangun seawal mungkin.Kelas mula 830pg until 615ptg kauuu...jenuh la mataku nak bertahan...Ko Mampu?
Semangat nihh pegi amik buku semalam kat UiTM tapi tak dibuka study pun lagi...Buang Karannn tol...Ingat mlm ni xpun besok nak gi cari alatulis baru utk bawak pegi kelas...Like Adam pula..asal nak gi skolah ari senin, kena umpan ngn buku baru la, beg baru la...hahhhh!!!Dan ayat yang akan diterima nanti...Kena beli alatulis every sem kerrr MIRAAAA?aku mampu sengihhh jekkkk!!!

No comments: