Monday, July 2, 2012

Kerajinan mula menjengah....

 
snap picture dulu while waiting for my eroplane...

Pewitttt...lamanya aku x update blog ni kan!!!! SORRYY la kawan-kawan coz i'm quick bezy at this moment...ni pun ada sedikit dan secubit masa terluang yang bole dicuri untuk menghapdate blog yang dah berhabuk ni...but dont worry be happy, for those yang suka jalan2 baca kat blog aku ni...nanti aku story mory criter yang lepas2 few month apa yg being happen and what will be happen for the next few month...stayy tune bebeh!!
 
p/s: botol air tu tetap xleh tggal skrg ni coz badan makin montel so makin cepat mengah..shud drink water more than before....nasib botol air, mau botol susu...oh mai goshhh!!

No comments: