Thursday, February 21, 2013

Baruku Tahu kini....

Pagi nih aku terlambat lagi ke opis!!!hahhh...abeh la punch card aku berwarna- warni lagi la bulan nih!!!Nak salahkan diri sendiri pun agak xberapa patut la sangat kan sbb dah bangun awal tapi still dok lewat jugak mai pejabat!

Maybe aku perasan artis kot pagi2 dok lalak serupa nak gila dalam kereta tu sebabnya bawak kereta mcm siput sedut!!!ermmmmm...tak mungkin jugak la kan...

Kini baru ku tahu macamna penatnya seorang mak menguruskan umah tangga..nak pulak mak yang mempunyai ramai anak kecik yang mcm-mcm ragam waktu pagi..nak antar ke sekolah la, ke taska la.. nak pergi keja lagi..ish2 klau aku xtau lagi camana rupanya di waktu pagi..silap2 haribulan xdek dah kasut tinggi bagai, make up mengalahkan artis nih..sebab apa?SEBAB TAK SEMPAT!!!hahaha

Seminggu kehidupan berumah tangga pun dah seperti terbalik jadual aku..biasa la kan!!semua orang akan mengalami situasi yang sama sebab bukan senang kita nak sesuaikan diri denagan alam persekitaran yang baru dan suasana ditempat baru...

Kalau dulu bangun pagi..nak tunggang terbalik bilik pun, xdek sapa kisah sebab tdo sorang2 kan..but nowwww...CANNOTTTTT!!hahaha

Dulu baju semggu sekali baru nak basuh..xdek sape nak jeling2 bakul baju yang penuh dan xder sape nak tanya.."eh seluar futsal aritu letak mana arr?" of cos la kan sebab aku mmg xmain futsal...hahaha

Kalau dulu paling lewat ari minggu bangun kul 9 pagi xder sape nak ckp.."sudah2 la kot tdo tu..cuba la bangun pi bancuh2 kopi"..marbelosss laaa perkataan tu

Dan klau dulu nak pergi alor setar makan mek donald 5 kali pi balik alor setar pun xdek sape nak marah..tapi sekarangggg..kena buat permohonan dulu, klau di cop LULUS..baru boleh pegi bukan 5 kali sekali saja okeh!Jangan nak NGADA...muahahaha



No comments: