Wednesday, March 27, 2013

Katakan Tidak Pada SELULIT!!!!!



DR JOHNSON 5 DAYS SLIM ESSENSE HOT GEL.



* Berfungsi membakar lemak yang tebal dan meningkatkan tenaga didalam kulit. Formula bio teknologi perawatan anti selulit yang membantu mengurangkan kewujudan selulit.

* Menganjalkan struktur kulit tanpa urutan dan mengelakkan kewujudan semula dan membuang selulit yang sedia ada.

* Kekal tahan selama 6 jam.

* Boleh digunakan di seluruh bahagian pinggang, peha dan sekitar kawasan pinggul.

* Sesuai untuk semua jenis kulit.


 

Kesan penggunaan yang berterusan selama 60 hari dan anda akan dapati kesan2 yang positif seperti dibawah:-

* Mengurangkan “orange peel” sehingga 80%

* Meningkatkan keanjalan kulit sehingga 28%

* Untuk perjalanan darah, struktur lemak akan dihapuskan tanpa merosakkan mana-mana lapisan atau sel kulit dan menjadikan bahagian tertentu kulit lembut dan anjal.


Cara Penggunaan:-

Sapukan ke bahagian pinggang, perut, peha dan punggung sehingga meresap dgn urutan ringan selepas mandi ATAU sebelum tidur 2 kali sehari.


Kandungan:-
Water, propylene, glycol, stearic acid, mathyl salicylate, glycerine, dicaprate & PPG-I, theophillisilane, ginkgo extract, black pepper extract, sunflower oil, vitamin E.



BIO VITAMIN - C 5000 LOTION


Digunakan selepas rawatan pelangsingan iaitu setelah seminggu atau lebih ada kesan pemecahan lemak berlaku di mana kulit akan menggeleber dan lembik sapukan vit C ini untuk memejal, menegang dan memperbaiki semula struktur kulit.PERCUMA Bio-C krim pada 5000 pelembap dalam. Jangan risau yang nih memang dah kasi FREE kt dlm kotak tu!!


FUNGSI DR JOHNSON 5 DAYS SLIMM SOAP


-Membakar lemak & melangsingkan badan
-Elok dipakai selepas bersalin.
-Boleh dipakai untuk ibu menyusukan anak.
-Hilangkan stretch MARK selepas bersalin.
-Mengurangkan selulit
-Melegakan sakit senggugut,otot,sendi,sakit belakang & kembung perut
-Sesuai utk urutan utk membuang angin di dlm badan
-Kurangkan perut buncit & mengeleber
-Rasa panas yang berpanjangan
-Menyingkirkan toksin & melawaskan penghadaman
-Anti bakteria


 Cara Penggunaan:-

Sabun ini di gunakan seperti biasa.Gosokkan di bahagian bermasalah selama 3-5 minit.Biarkan buih meresap ke dalam kulit & bilas sehingga bersih.




SETIAP SET MENGANDUNGI


1. DR JOHNSON 5 DAYS SLIM ESSENSE HOT GEL.
2. BIO VITAMIN - C 5000 LOTION
3. DR JOHNSON 5 DAYS SLIMM SOAP



OFFER!! : ONLY RM25.00/SET!!!








SETIAP SET MENGANDUNGI

1. DR JOHNSON 5 DAYS SLIM ESSENSE HOT & COOL GEL.
2. BIO VITAMIN - C 5000 LOTION
3. DR JOHNSON 5 DAYS SLIMM SOAP

OFFER!! : ONLY RM25.00/SET!!!



Harga Dijamin Termurah Di Malaysia !!!




Klau you oalls semua ada yang berminat...jangan segan silu sms,bbm xpun whatsapp je me, hokehh!!! Detail harga, kos penghantaran semua ada tertera disini ye!!Jika berminat, bolehlah berhubung dengan Mira - 016 2792635 untuk penjelasan lanjut.



KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran.





Monday, March 4, 2013

We all ke Langkawi....

 Assalamualaikum.....
Harini agak semangat nak menghapdate blog walaupun ke masih banyak xsiap!Rasa cam xbest plak nak dok membelek angka2 ni pepagi camni...so spend time 5 minit..hapdate blog!bolehh kann????ngeee..
Ni crita 1 months ago masa cuti raya cina...org sibuk balik kampung bercuti bersama keluarga, we all segerombolan pergi menghabiskan duit kat Pulau Langkawi.. Memang gamble abis la..bgn pagi xpikir byk2 terus roger sepupu sepapat..JOMMMM LANGKAWI! Alkisahnya..klau di planningkan awal2, conpem ada yang tak jadi..better terkejut tergempaq camtu..sah2 semuanya pakat menjadi!hahahaha...
Rakyat?punya la ramai kat Langkawi tu..klau boleh bercakap pulau tu..rasanya nak jek dia jerit!! berat oii!berat!pi la balik setengah..hahaha..tapi time cuti yang ramai org tu la yang best nak besesak bagai..mau xdak org, xbest pulak kan? Walhal..dah dekat 5 kali nak hangin sebab terlampau ramai rakyat, nak naik feri pun byk cekadak org2 nih...terminal feri yang serupa sardin ngn rakyat jelata, kereta sewa mahal, hotel penuh...tapiiiiii klau mengeluh dan meluahkan hasrat di hati, CONPEMMM..ko xdapat pegi kan! so BETTER KEEP MY MOUTH SHUT UP...janji hasrat ditepati...
Ok..dipendekkan cerita, sebab ini bukannya karangan "Pengalaman Manis sempena Cuti Sekolah Saya'..kang nanti bosan pulak u oalls nak membaca serupa tulisan Jurnal plak kan..Family kitaorg check in Hotel Malaysia yang telah di book pantas oleh en suami memandangkan mmg fully booked kebanyakan hotel dan rate hotel yang tinggal pun, sah2 mencecah rm500 ke atas..xkan pulak kot!
Dah penat bersesak ngn rakyat jelata, kami arrival di Terminal Feri Kuah jam 3ptg...dapat jek kereta sewa truss zasssss ke hotel..First impression kat hotel tu, ehhh biar benaq!ni ka hotel yg kita book?xsalah hotel ke?en suami hnya menjwb..dah nak mai sgt time cuti camni terkejut tergempaq..ni ja la yg ada.. Ohhh OK! mood: ehhh aku ke yg salah?
Bukak jek pintu bilik hotel..anak buah yg mulut becok ni membuat mulut murai.. Ni ke Maklang bilik Aiman?Ermmm ader dua katil besar, boleh 1 utk Haritz...Betol la Aiman...ko mmg budak2 lg. Hakikat sebenarnya.. sepapan ubat selsema ku telan gara2 bilik terlalu bersih tanpa sebarang debu kotoran...
Kluarga sepupuku spend malam utk tdo dirumah another sepupu lagi yg mmg stay kat Langkawi..Kitaorg ber enam jek check in..Waktu mlm pada hari ketibaan tu, we all lepaking kat Pantai Cenang jek sambil main2 pasir..berbincang utk next destination dlm percutian luar jangka kami nih..
 Walaupun gelap..tapi still nak bergambar! ko mmg manis Mann bila senyum, tapi klau ko hangin...abis senyum manis ko tu !!
 Aiman yang menjadi rebutan gadis-gadis untuk bergambar! Klau maklang jadi abg ko..sah2 maklang sentap dan tertanya..Jelik ker aku xder org nak bergambarr?huh..nangissss....
 Koleksi kaki yang sampai ke Pulau Langkawi untuk tatapan tok ngn tokwan kat kampung...
Untuk besoknya destination, we all ke Gunung Mat Cincang coz naik naik keta cabel..Ohh keta cabel!Aku cam nak serik jek sebab first time naik..gayat gila!rasanya yang kat Genting Highland xdek pun cenggini..Rakyat kat cable car pun terlalu ramai sedangkan yg amik tiket kul 11pg, pkul 2ptg baru bleh naik..OMG!!!Kami dah berputus asa nak naik itu punya kereta cable, tetiba dpt call dari en suami, JOMMM CABLE CAR? WOWWW..TERUJA sbb tetiba dapat naik cable car wpun sepulau rakyat..tapi camna laki aku bleh dpat tiket?

Rupanya2 sepupu en suami ada keja kat situ..so apalagi, menggunakan peluang yang sedia ada la..serupa cam beli tiket feri dari Kuala Perlis tu la..menggunakan khidmat kawan.hehehe
Sebenarnya, nak buat gaya cam gini pun gayat..tapi demi gambar punya pasal..ku gagahkan jua!

Sebelah pegang tiang besi..sebelah jadi parasit!menumpang pegang tgn org..cepat la turun oiihhh!
  

Permintaan si kecik, diturutkan jugak..walaupun hakikat sebenarnya....MAKLANG KO TAKUT!!