Wednesday, May 1, 2013

Sabun Gluta Kojic 3 Layer Paling Murah





Ok la nak dipendekkan crita sabun ni kiter dah guna since 25 Mac 2013 selepas kiter gi jalan2 shopping2 kat  Thailand, terjumpa la sabun yang agak femes di online maya skrg nih...so apa lagi beli la. SERIUS nak habaq nihh!!!skrg saya dah xpakai pencuci muka Garniexxxx,pastu krim malam Sendayu xxxxxx, krim pelembap or wahtever la yang 1 set ngn produk Sendayu tu. Bukan bermaksud produk tu xbagus, tapi kiter yang malas nak dok belek muka depan cermin, kejap toner kejap pelembap kejap krim...ada hari yang rajin ok la tapi mau nya balik opis kul 8mlm, xder maknanya nak dok belek tilik muka berejam2 depan cermin...

First pakai nampak la perubahan kulit muka dalam 2 mggu pertama...parut2 jerawat yang baru lagi tu, dah nampak pudar2 skit..bila kita pakai foundation or concealer mmg dah ilang terus la parut tu...pastu bangun pagi pun parut dah xjelas kelihatan.

Mggu seterusnya nampak kulit makin putih dan cerah, bintik2 hitam pun kurang dan white head pun xla byk..Jerawat yang baru nak jadi pun makin mengecil xsempat jadi gunung berapi.

Sabun nih mmg super duper jimat la sbb, seketul sabun  tu bleh bahagi 2. Seketul yang dibahagi 2 tu klau tahap penggunaannya sekadar amik buih saja, bleh tahan sampai 3 mggu...lagi seketul tu continue untuk 3 mggu akan datang...Betul kan SUPER DUPER JIMAT!!!

Bukan nak promote tapi inilah kenyataan sebenar mengenai sabun Gluta Kojic 3 Layer tu sbb saya dah cuba...dan Hasilnya amat MEMUASKAN hati. Ok, kat bawah ni ada serba sikit keterangan penuh mengenai sabun tu, cuba la baca...

SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER

♥ Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Rosehips, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.



FUNGSI:

♥ mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit lebih tampak cerah, muda & tegang.

♥ Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat & kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja

♥ Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata

♥ Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.

♥ Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.

♥ Mengatasi masalah melasma .

♥ Memudarkan parut jerawat di muka & badan

♥ Mencerahkan kulit muka & badan
♥ Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti di ketiak dan celah peha.

♥ Menegangkan kulit.

♥ Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat

♥ Anti-ageing

♥ Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E.

♥ Bagi wanita yang sudah bersalin,boleh gunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'



CARA GUNA:

  • Cuci muka anda dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka @ badan anda sebelum bilas dengan air bersih.
  • Untuk kulit sensitif cukup sekadar 30-60 saat.


SAIZ BESAR 150G

Kenapa Sabun Gluta Kojic mempunyai 3 layer warna yang berbeza?

Sabun Gluta Kojic 3 layer mempunyai 3 layer warna yang berbeza disebabkan oleh setiap layyer mempunyai kandungan yang berbeza untuk merawat kulit yang bermasalah..

♥ WARNA OREN - COLLAGEN (Membantu melembapkan kulit)

♥ WARNA MAGENTA -GLUTATHIONE (Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti  pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles)

♥ WARNA PUTIH - SUSU BERAS (Membantu mencerahkan kulit)

♥ VITAMIN C






PROMOSI!!!!!

1 Ketul RM 8 
1 Dozen RM 80

Harga yang ditawarkan belum dicampur harga pos lagi tau!!untuk harga pos Semenanjung Malaysia, just tambahkan RM6 dan Sabah Sarawak RM10 bagi setiap pembelian secara ketul ye!


Berminat? bolehlah berhubung dengan Mira - 016 2792635 untuk penjelasan lanjut. SMS/CALL/WHATAPPS/ VIBER