Wednesday, May 1, 2013

Sabun Gluta Kojic 3 Layer Paling Murah





Ok la nak dipendekkan crita sabun ni kiter dah guna since 25 Mac 2013 selepas kiter gi jalan2 shopping2 kat  Thailand, terjumpa la sabun yang agak femes di online maya skrg nih...so apa lagi beli la. SERIUS nak habaq nihh!!!skrg saya dah xpakai pencuci muka Garniexxxx,pastu krim malam Sendayu xxxxxx, krim pelembap or wahtever la yang 1 set ngn produk Sendayu tu. Bukan bermaksud produk tu xbagus, tapi kiter yang malas nak dok belek muka depan cermin, kejap toner kejap pelembap kejap krim...ada hari yang rajin ok la tapi mau nya balik opis kul 8mlm, xder maknanya nak dok belek tilik muka berejam2 depan cermin...

First pakai nampak la perubahan kulit muka dalam 2 mggu pertama...parut2 jerawat yang baru lagi tu, dah nampak pudar2 skit..bila kita pakai foundation or concealer mmg dah ilang terus la parut tu...pastu bangun pagi pun parut dah xjelas kelihatan.

Mggu seterusnya nampak kulit makin putih dan cerah, bintik2 hitam pun kurang dan white head pun xla byk..Jerawat yang baru nak jadi pun makin mengecil xsempat jadi gunung berapi.

Sabun nih mmg super duper jimat la sbb, seketul sabun  tu bleh bahagi 2. Seketul yang dibahagi 2 tu klau tahap penggunaannya sekadar amik buih saja, bleh tahan sampai 3 mggu...lagi seketul tu continue untuk 3 mggu akan datang...Betul kan SUPER DUPER JIMAT!!!

Bukan nak promote tapi inilah kenyataan sebenar mengenai sabun Gluta Kojic 3 Layer tu sbb saya dah cuba...dan Hasilnya amat MEMUASKAN hati. Ok, kat bawah ni ada serba sikit keterangan penuh mengenai sabun tu, cuba la baca...

SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER

♥ Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Rosehips, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.



FUNGSI:

♥ mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit lebih tampak cerah, muda & tegang.

♥ Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat & kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja

♥ Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata

♥ Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.

♥ Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.

♥ Mengatasi masalah melasma .

♥ Memudarkan parut jerawat di muka & badan

♥ Mencerahkan kulit muka & badan
♥ Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti di ketiak dan celah peha.

♥ Menegangkan kulit.

♥ Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat

♥ Anti-ageing

♥ Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E.

♥ Bagi wanita yang sudah bersalin,boleh gunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'



CARA GUNA:

  • Cuci muka anda dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka @ badan anda sebelum bilas dengan air bersih.
  • Untuk kulit sensitif cukup sekadar 30-60 saat.


SAIZ BESAR 150G

Kenapa Sabun Gluta Kojic mempunyai 3 layer warna yang berbeza?

Sabun Gluta Kojic 3 layer mempunyai 3 layer warna yang berbeza disebabkan oleh setiap layyer mempunyai kandungan yang berbeza untuk merawat kulit yang bermasalah..

♥ WARNA OREN - COLLAGEN (Membantu melembapkan kulit)

♥ WARNA MAGENTA -GLUTATHIONE (Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti  pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles)

♥ WARNA PUTIH - SUSU BERAS (Membantu mencerahkan kulit)

♥ VITAMIN C






PROMOSI!!!!!

1 Ketul RM 8 
1 Dozen RM 80

Harga yang ditawarkan belum dicampur harga pos lagi tau!!untuk harga pos Semenanjung Malaysia, just tambahkan RM6 dan Sabah Sarawak RM10 bagi setiap pembelian secara ketul ye!


Berminat? bolehlah berhubung dengan Mira - 016 2792635 untuk penjelasan lanjut. SMS/CALL/WHATAPPS/ VIBER


22 comments:

Chantique said...

ada lagi ker..harga borong masih same ker rm70..kalau ada email saya razi.lina5@gmail.com

miamyra said...

yup!ada lagi stok..mira mmg amik byk stok sbb dekat2 nak raya ni mmg permintaan tggi sebab ramai yg nak cantik putih gebu...hihi..

Nur Aisyah said...

Akak, PM Isyah about this ;)

miamyra said...

Nur Aisyah: Ok akak dh PM

Purple Lavender said...

Akak. Knp muka saya ada bintik bintik? Tak lembut pun, knp eh? Muka jadi tegang eh?

miamyra said...

buat permulaan cara pemakaian sabun nih,adik just amik buih2 jek dlu..jangan pakai terlampau banyak sgt sabun nih...bagi kulit muka adik serasi dlu..memang sabun ni akan buat kulit muka kita tegang sbb ianya mengandungi kolagen...

sihebat said...

salam.. ada lg x?

miamyra said...

Walaikumsalam....ada lagi.

Sweet Heart said...

First pakai kenapa tempat jerawat rasa mcm pedih sangat..mcm nk tebako kulit.. Knp eak?

miamyra said...

jgn pakai terlalu byk sgt ye!!amik buih2 jek dlu utk first trial..

Bunga Izzi said...

Da pakai ..muka jadi kering dan kusam serta menggelupas....teruk giler...huhh...pastu tegang semacam...

miamyra said...

Dik..adik pakai byk dan terlalu kerap penggunaannya..sebab tu mengelupas muka.so far yg dh try sabun ni..mmg xder masalah sbb dorang pakai mengikut saranan.Akak sendiri pun pakai sabun ni sampai sekarang..alhamdullillah kulit makin cerah dan parut jerawat ilang..

farhana opiey said...

Ade lg x sis promo ni

miamyra said...

ye..ada lg dik!PM akak ye..

*surria* said...

salam..ada lagi ke akak?

ana farhana said...

sabun 3 layer dgn 2 layer laen function dy ea???
ni ori kn??
ad lgi x stok sabun ni???

nur said...

saya dah guna lebih sebulan..kenapa ekk mcm takde kesan?

Nadiajip said...

mase guna sabun ni...klu nak kesan terbaik...setiap kali basuh muka...buih sabun tu..biarkan kat muka dalam 2- 3 minit..lepas dah cuci jgn tenyeh muka ngn towel nnti kulit melecet..just tekap2 je...saya dah guna sabun ni hampir setahun..memang sebelum ni de guna pencuci2 muka yang harga harap je mahal tpi kesan dia xsebaik sabun ni...alhamdulillah dh jumpa yang bersesuaian...cubalah....sebelum ni saya de masalah jerawat halus kat muka..alhamdulillah...dahi dah mcm kulit telor...saya suka!!!

nuha mih said...

saya pun dah guna hampir setahun stgh.
Alhamdulillah serasi wpun kekdg skit mengelupas terutama bila kena panas (may b proses dia nak buang pigmentation kot).

sangt jimat. seketol blh tahan stgh taun or lebih sbb dia byk buih, pakai skit je.
boleh buat sabun badan too :)

Tapi adik sy pulak katanya tak sesuai pedih. To me kalo dah bbrp hari tak pakai bila pakai akn rasa pedih tp pas tu insyaAllah ok.

Jom cuba.

(nanti nak beli borong lah dgn sis blog ni)

http://nuhaapparels.blogspot.com

miamyra said...

nadiajip dan nuha mih....thanz dik sebab bagi feedback kat sini...sori la lama akak xjenguk komen2 uoals....

betul sabun ni boleh tahan lama...lagi satu, bila pakai sabun ni,gatal2 pada muka tu boleh ilang kan!!!!thanz sbb beli ngn akak..hihi

Putri aiza said...

Wow da igredient virgin coconut oil ni bgus utk pgelupasan i like sis da x sabun kojic yg g byk utk proses pgelupasan klu da gtaula sis -_-

Dini Rabani said...

As salam... miamyra ade jual lg xsabun nie...? Sbb sy mmg pakai sabun nie... sabun nie jer yg sesuai utk kulit muka sy... klau ade lg, wassap sy yer... ASAP... 0172909840