Thursday, June 6, 2013

Cheese Tart in de House!!!!

 Assalamualaikum.....

Jom tgk entry kali ni....Cheese Tart!!!Sejarah berkecimpungnya dalam bisness ni sejak2 mula gila kan cheese tart kat kedai kek Garden Kangar tepi KWSP tu!!!For those yg tggal kat Perlih ni mesti tau la kedai kek yg de fames one tu..bukan fames jek, mmg yg tu la satu2 yg ada kedai yg menjual kek satu ketika dulu sebelum kedatangannya Secret Resipe...hehehe..

Ari2 ku angkut cheese tart sejak 4 tahun yg lalu sampai muka pun dh mcm tart...ngee...Tak leh jadi ni, sambil mkn cheese tart yg dibeli tu sambil berangan like Mat Jenin....sampai bila la kan, aku nak beli jek cheese tart ni...umah dh ada kelengkapan..apakata klau balik try buat sendiri...mana tau kot2 jadik!!Google pi Yahoo mai..sekali jumpa la resipi cheese tart....first time buat tu, xla smpai tahap nak meniaga,sekadar mengisi masa lapang dan bagi sedara mara ngn kwn2 rasa hasil tangan yg selama ni kayu..hahaha..Semua pakat terkejut sbb xtau ada bakat terpendam..kahkahkah...

Hurm dah jemu makan,buat la meniaga kecil-kecilan sekadar mengisi masa lapang dihujung mggu..Ikut pada tempahan la kan,kdg2 ari keja pun ada jugak tempahan..buat la jugak demi memenuhi permintaan pelanggan..Cewahhh!!!!

Ok, Cheese Tart ni ada 3 perasa, actually ada 6 perisa semua (Blueberry, Strawbery, Kiwi, Mango, Oren ngn Lime)...cuma dh launch tu hanya 3 jek sbb xsempat nak buat klau byk2 perisa....Kiter jual xmahal pun, boleh la klau nak cuma mencintai Cheese Tart like me once upon a time ago...hehehe..

If berminat, jangan segan silu...SMS/WE CHAT/WHATAPPS xpun CALL jek kiter utk tempahan..klau beribu riban bijik tu..maklumkan awal skit la..Siannn tuan kueh nak buat, klau nak 1000 bijik oder arini, esok nak pick up...Lembik LUTUT weiiii...hihihi...

HARGA CHEESE TART YANG DITAWARKAN!!!

: 6 biji RM6.00 :


-Blueberry
-Strawbery
-Kiwi
-Manggo
-Orange
-Lime



... Cheese Tart Strawberry ...


... Cheese Tart Blueberry ...


Cheese Tart Strawberry yg belum di ovenkan lagi...


 Hot from OVEN!!!


... Cheese Tart Strawberry ...


... Cheese Tart Kiwi ...


SIAP PACKING UTK DELIVERY....