Saturday, July 13, 2013

Sabun yang SUPERB!!!

Assalamualaikum...


Hye U oallssss...harini Mira nak kasi tunjuk skit perubahan kulit muka setelah menggunakan Sabun Gluta Kojic 3 layer.. Memang mujarab la pemakaiannya.. Serius tak tipu..U oalls akan nampak perubahan kulit wajah setelah mengunakannya selama seminggu seperti saranan Mira di entry sebelum ni...Kenapa Mira suka sangat Sabun ni dan nak share sangat-sangat Sabun dengan dengan U oalls sebabbbbbb:-

  • Super JIMAT! 1 ketul yang korang beli dengan Mira mempunyai berat 100 gram...Okeh!!Sabun tu besar jugak berbanding sabun2 yang lain..1 ketul tu, boleh bahagi 2. Sabun tu bahagi 2 untuk lebih tahan lama dan super value.. 1 bahagian boleh guna next month dan 1 bahagian lagi untuk digunakan hari ni. Seperti Mira..Mira bahagikan 2 sabun ni, 1 diletakkan dirumah, 1 bahagian lagi dipotong lagi 2, separuh letak kat opis, separuh lagi letak dlm handbag...Klau pegi mana2 dah ada pencuci muka..so xyah risau2 lagi untuk cuci muka nak sembahyang...hehehe

  • Super BERKESAN!Mira bukan nak promote kay..tapi selama Mira jual nih, ramai yg kasi feedback, sabun ni memuaskan hati.. Parut jerawat yang baru nak ok, once dah guna sabun ni, dalam masa 3 ari, InsyaAllah klau penggunaan sehari minimum 3 kali, boleh nampak dah la kesan perubahan kulit wajah..Bagi parut yang dah lama skit di muka tu..semakin hari bila digunakan sabun tu, lama2 u oalls akan nampak parut tu yang dulunya besar dan terang kaler di muka, akan beransur2 pudar dan mengecil...

  • Super PUTEH!!bagi penggunaan seperti mira, 1 kali mandi masa nak pergi keja, 1 kali waktu amik wuduk solat zohor, 1 kali mandi masa balik keja nak solat asar...maknanya 3 kali sehari la kan..dlu, mira pakai bedak miyami 2 way cake foundation yang u oalls beli kat Cosway tu...Klau x salah, bedak tu kategori, light no.1...mmg untuk cerah.. skrang mira dah xleh guna bedak no.1 light tu sbb nanti klau pegi keja, org akan kata..mira terlebey make-up!!macam jatuh dalam gudang tepung...hahaha. u know why?????sejak menggunakan sabun ni, kulit muka kita akan beransur2 cerah dan puteh sebab 3 layer yang ada pada sabun ni mempunyai ciri2 dan fungsi yang berbeza..nak tau lebih lanjut kandungan 3 layer tu, u oalls bole baca kat entry nih!http://miamyra-ellisa.blogspot.com/2013/05/sabun-gluta-kojic-3-layer.html.


Perubahan kulit muka mira setelah sebulan menggunakan sabun Gluta Kojic 3 layer...memang MEMUASKAN hati!!hihi...

Psstttt>>>korang xnak ker kulit puteh cantek sempena kedatangan Hari Raya nanti?Mesti semua org akan terkejut bila tgk perubahan kulit muka yang sebelum nih kusam dan xberseri..sekali jumpa!Perghhhhhh!!!Cairrrr hati si dia...hihihi

Seperti biasa, jgn segan silu..Just sms/we chat/whatsapps jek kat mira 016-2792635..SETIAP PERTANYAAN ANDA AKAN DIBALAS SEGERA....


Vote for Sabun Gluta Kojic 3 Layer