Friday, December 27, 2013

SABUN DOUBLE GLUTA PALING MURAH

Assalamualaikum semua... Korang penah dengar tak SABUN DOUBLE GLUTA?Mira sendiri yang fanatik dengan sabun2 ni baru saja mengenali apa itu SABUN DOUBLE GLUTA?Sekali tengok sabun tu sangat2 menarik sebab sooooooo colourful!!!rasa macam nak makan jek!!hahahaha. Based sabun ni warna putih...dalam warna putih tu ada warna biru, hijau, pink, oren...serupa nata de coco.Bila dapat pegang sabun tu, sooooo wangi u oalls..Actually SABUN DOUBLE GLUTA ni like Sabun 3 Layer jugak fungsinya tapi MORE to Double la kan sebab nama dia pun dah double...






DOUBLE GLUTA SOAP
~ Memutihkan kulit
~ Melembut & melicinkan kulit
~ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
~ Sesuai digunakan utk muka & badan
~ Boleh merawat masalah jerawat badan
~ Sesuai utk semua jenis kulit
~ Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
~ Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
~ Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih
~ Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat


CARA-CARA MENGGUNAKAN SABUN DOUBLE GLUTA

~ Pakai macam sabun biasa waktu mandi
~ Untuk muka, biarkan dalam 1-5 min & bilas (kulit muka lebih nipis dari kulit badan)
~ Untuk badan, biarkan dalam 15-20 min & bilas
~ Kulit akan berasa sedikit gatal diawal penggunaan sabun ni
~ Gunakan losyen bila kulit peeling utk elakkan kulit kering
~ Gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yang terdedah dan untuk menjaga kulit ( selepas mengelupas)
~ Untuk kulit lebih putih


kandungan DOUBLE GLUTA SOAP
1. Buah Mahat
2. Asam Jawa
3. Madu
4. Kunyit Hidup
5. Halia
6. Ginseng
7. RO.water
8. Yogurt
9. Manggis
10. Apple
11. Buah Delima
12. Pearl
13. Padi
14. Vitamin B, C & E
15. Collagen



Sabun ni sangat2 terlaris dipasaran sekarang ni sebab fungsi dia mmg MELETOPSSSS...So, hurry grab it sorang satu sebelum kehabisan stok!!!


HARGA YANG DITAWARKAN

1 KETUL RM10 ONLY

1 DOZEN RM 80

Kos postage tambah RM6 utk semenanjung dan RM10 utk Sabah Sarawak

tapi perlu diingat ya uoalls....kos postage bagi dozen berbeza skit sbb sedozen ada 12 ketul.


Just smswhatsapps jek kat mira 016-2792635..SETIAP PERTANYAAN ANDA AKAN DIBALAS SEGERA

Tuesday, December 10, 2013

BiG Thanzzz....

Hye...
Assalamualaikum
Selamat Petang


Dengan rasa rendah dirinya..Mira nak ucapkan RIBUAN TERIMA KASIH kepada anda semua yang sudi membeli barang ngn Mira dan sudi mengunjungi blog mira yang xseberapa ni sehingga blog ni mampu mencecah 10000 kunjungan dari ANDA Semua...TERIMA KASIH!!!

Tak lupa jugak kepada customer yang banyak memberi semangat dan sangat2 memahami beberapa perkara yang kadang2 barang xsampai on time bak kata pos laju..POS ARINI ESOK SAMPAI!!!Syukur sangat sebab customer Mira mmg memahami...xdek yang mrh2..


If ada apa2 persoalan ataupun boring2 xder buat apa, boleh la wasap xpun msg ngn mira..even xbeli barang pun, Mira sudi melayani setiap pertanyaan anda..hihi


Ni antara koleksi slip pos laju yang yang sempat di snap dan still ada dlm phone...TANPA ANDA, BLOG NI XKAN MENCECAH 10000 KUNJUNGAN DALAM MASA SINGKAT CAMNI...









TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK!!!



Sunday, December 8, 2013

CLEARANCE SALE IN DE HOUSEEEEEE

Assalamulaikum.....

Hye gorgeous2 kat luar sana..arini kiter bukak pulak CLEARANCE SALE kay!!!Cepat2 PM mira utk dapatkan produk2 yang mmg best diskaun ni...Jom terjah sebelum kehabisan stok





Note:- Sangat2 berbaloi sebab ada FREE GIFT!!!Wasap laju2 ke 016-2792635 (Mira)...

Saturday, December 7, 2013

Vitamin C SHAKLEE yang SUPERBBB!!!

Samekom semua...


Hyeee...harap2 uoalls sihat semuanya...Arini mira nak kongsi ngn korang 1 produk yang mmg mira sendiri amik untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Maklum la semakin nak meningkat usia ni kan..kena la amik supplement untuk jadi more GOJES!!more GEBUS!!and one more thing more GLOWING..hihihi

Biar orang tanyer...
  • EHHH BINI SAPE TUE YG????
  • NI KER MENANTU AKAK YANG KAWEN ARITU?
  • AKAK DAH 28THN KERR TGK MACAM BARU 23THN JERRR

uoalls tak nak ker orang tanyer soalan2 camtu???Mesti la nak kann..biar kiter chantek dan segak dari suami supaya kiter nampak lebih mudeee...hahahaha

Ok..mira dah consume produk  ni dah dekat sebulan lebih..mmg sangat2 teruja la ngn perubahan kulit...pastu promote kat akak2 opis dan dorang pun consume gak untuk kecantikan masing2..BUAT APE LA KEJE TERUK2 KAN TAPI TAK DE REWARD UNTUK DIRI SENDIRI????

Vitamin C dari SHAKLEE ni sangat JIMATTT sebab...

  • 1 BIJI VIT C (500mg) bersamaan dengan 7 BIJI BUAH OREN
  • 1 BOTOL VIT C SHAKLEE bersamaan dengan 180 biji vitamin yang mana kita perlu amik sehari 1 biji jek vit C nih...so 180biji untuk 6 bulan...Jimatt kan!!!
Klau korang cakap..banyak sangat la mahal la..cer korang tgk perkiraan mira ni....

  • 1 botol vit c ni harganya lebih kurang RM 90++++++
  • korang bole kongsi dua dengan adik kerrr..ngn kakak kerr.. dapat sorang 90biji..90biji dengan harga RM40.

Mana nak dpt wooo harga cenggini..vit c yang jual kat farmasi pun yg femes 30biji dah dekat RM50++++..ini 90 bijik!So apa lagi..CEPAT2 dapatkan VITAMIN C SHAKLEE sebelum kehabisan stok sekali lagi..





Jom PM laju2 ke 016-2792635(Mira) untuk dapatkan best price dan info2 berkaitan vit c ni...

Sunday, December 1, 2013

Harga Runtuh!!Harga Runtuh!!!Mari-mari..rapat2

Salam semua..... Sempena Jualan YES yg tengah melanda ni....mira pun nak bukak jugak la jualan YES kat blog ni....Jom terjah untuk sape2 yang ingin dapatkan SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER... SANGAT-SANGAT BERBALOI!!!!


pssttt--------->ada special gift tau!!!cepat2 sebelum kehabisan stok