Friday, December 27, 2013

SABUN DOUBLE GLUTA PALING MURAH

Assalamualaikum semua... Korang penah dengar tak SABUN DOUBLE GLUTA?Mira sendiri yang fanatik dengan sabun2 ni baru saja mengenali apa itu SABUN DOUBLE GLUTA?Sekali tengok sabun tu sangat2 menarik sebab sooooooo colourful!!!rasa macam nak makan jek!!hahahaha. Based sabun ni warna putih...dalam warna putih tu ada warna biru, hijau, pink, oren...serupa nata de coco.Bila dapat pegang sabun tu, sooooo wangi u oalls..Actually SABUN DOUBLE GLUTA ni like Sabun 3 Layer jugak fungsinya tapi MORE to Double la kan sebab nama dia pun dah double...






DOUBLE GLUTA SOAP
~ Memutihkan kulit
~ Melembut & melicinkan kulit
~ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata
~ Sesuai digunakan utk muka & badan
~ Boleh merawat masalah jerawat badan
~ Sesuai utk semua jenis kulit
~ Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit
~ Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan )
~ Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih
~ Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat


CARA-CARA MENGGUNAKAN SABUN DOUBLE GLUTA

~ Pakai macam sabun biasa waktu mandi
~ Untuk muka, biarkan dalam 1-5 min & bilas (kulit muka lebih nipis dari kulit badan)
~ Untuk badan, biarkan dalam 15-20 min & bilas
~ Kulit akan berasa sedikit gatal diawal penggunaan sabun ni
~ Gunakan losyen bila kulit peeling utk elakkan kulit kering
~ Gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yang terdedah dan untuk menjaga kulit ( selepas mengelupas)
~ Untuk kulit lebih putih


kandungan DOUBLE GLUTA SOAP
1. Buah Mahat
2. Asam Jawa
3. Madu
4. Kunyit Hidup
5. Halia
6. Ginseng
7. RO.water
8. Yogurt
9. Manggis
10. Apple
11. Buah Delima
12. Pearl
13. Padi
14. Vitamin B, C & E
15. Collagen



Sabun ni sangat2 terlaris dipasaran sekarang ni sebab fungsi dia mmg MELETOPSSSS...So, hurry grab it sorang satu sebelum kehabisan stok!!!


HARGA YANG DITAWARKAN

1 KETUL RM10 ONLY

1 DOZEN RM 80

Kos postage tambah RM6 utk semenanjung dan RM10 utk Sabah Sarawak

tapi perlu diingat ya uoalls....kos postage bagi dozen berbeza skit sbb sedozen ada 12 ketul.


Just smswhatsapps jek kat mira 016-2792635..SETIAP PERTANYAAN ANDA AKAN DIBALAS SEGERA

8 comments:

Kongsi ArtikelBlog said...

cantik sabun ni.. awesome product..
good luck :D

Zara Nurhaidah said...

zara xpena dgr tang sabun ni, comel btol sabun ni !! ^^

Nasuha said...

Jom join segmen ni. Syarat amat mudah.Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass

miamyra said...

Kongsi: bukan setakat cantik jek..sangat wangi tauu...TQ sbb bg support

Zara: chomel kan sabun ni..femes ni sabun ni skrg

Nasuha:ok nanti kitaorg join kay

Nung Riz said...

rsa mcm nak try tp xda kesan smpngan ker?

Noorshida said...

Murahnya RM10 slalunya RM25 yg ni kecik sikit ke?

Maz Ahmad said...

salam sis.. ada wat ds x??

kak kojee said...

sis; kalau utk muka especially to hilangkan parut jerawat, mana lagi elok..double gluta or 3 layer soap? your postings psl kelebihan 3 layer tu lebih impressive. tq sis