Saturday, December 7, 2013

Vitamin C SHAKLEE yang SUPERBBB!!!

Samekom semua...


Hyeee...harap2 uoalls sihat semuanya...Arini mira nak kongsi ngn korang 1 produk yang mmg mira sendiri amik untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Maklum la semakin nak meningkat usia ni kan..kena la amik supplement untuk jadi more GOJES!!more GEBUS!!and one more thing more GLOWING..hihihi

Biar orang tanyer...
  • EHHH BINI SAPE TUE YG????
  • NI KER MENANTU AKAK YANG KAWEN ARITU?
  • AKAK DAH 28THN KERR TGK MACAM BARU 23THN JERRR

uoalls tak nak ker orang tanyer soalan2 camtu???Mesti la nak kann..biar kiter chantek dan segak dari suami supaya kiter nampak lebih mudeee...hahahaha

Ok..mira dah consume produk  ni dah dekat sebulan lebih..mmg sangat2 teruja la ngn perubahan kulit...pastu promote kat akak2 opis dan dorang pun consume gak untuk kecantikan masing2..BUAT APE LA KEJE TERUK2 KAN TAPI TAK DE REWARD UNTUK DIRI SENDIRI????

Vitamin C dari SHAKLEE ni sangat JIMATTT sebab...

  • 1 BIJI VIT C (500mg) bersamaan dengan 7 BIJI BUAH OREN
  • 1 BOTOL VIT C SHAKLEE bersamaan dengan 180 biji vitamin yang mana kita perlu amik sehari 1 biji jek vit C nih...so 180biji untuk 6 bulan...Jimatt kan!!!
Klau korang cakap..banyak sangat la mahal la..cer korang tgk perkiraan mira ni....

  • 1 botol vit c ni harganya lebih kurang RM 90++++++
  • korang bole kongsi dua dengan adik kerrr..ngn kakak kerr.. dapat sorang 90biji..90biji dengan harga RM40.

Mana nak dpt wooo harga cenggini..vit c yang jual kat farmasi pun yg femes 30biji dah dekat RM50++++..ini 90 bijik!So apa lagi..CEPAT2 dapatkan VITAMIN C SHAKLEE sebelum kehabisan stok sekali lagi..





Jom PM laju2 ke 016-2792635(Mira) untuk dapatkan best price dan info2 berkaitan vit c ni...

No comments: