Wednesday, November 5, 2014

Babies Blink Lyanaz

SET BABIES BLINK 5 IN 1

KELEBIHAN UTAMA 
SET BABIES BLINK 5 IN 1

✔ Mengecilkan pori-pori wajah
✔ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih
✔ Menjadikan kulit cerah + pinkish
✔ Melicinkan kulit secara maximum
✔ Membantutkan kenaikan jerawat baru
✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
✔ Melembapkan kulit seperti chewing gum
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan 


KANDUNGAN DALAM SET BABIES BLINK 5 IN 1 

GLUTACOL SOAP
✔ Menghilangkan bintik-hitam
✔ Mengecutkan jerawat

SERUM
✔ Mencerahkan & memberi kelembapan pada kulit

TONER WHITEGLOW
✔ Membuang daki dan kotoran
✔ Mencerahkan 5x ganda dari bahan pemutih yg lain
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak bersinar seawal 1 minit

ANTIBIOTIK DAY CREAM (Yellow)
✔ Mencegah pertumbuhan jerawat
✔ Meresap minyak di muka menjadi lembapan - kulit bebas minyak
✔ Mengawal pori-pori dari tersumbat
✔ Membuatkan kulit segar & berseri
✔ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit - sensitif, jerawat, berminyak & kusam

TREATMENT MAGIC NIGHT BABIES BLINK
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
✔ Menggebu & menghaluskan kulit
✔ Mencerahkan kulit seawal 24jam
✔ Kulit lebih pinkish & kenyal
✔ Mengecilkan pori - sesuai untuk semua jenis kulit

NOTED : Untuk Night Cream, u olls boleh sapu di bibir pada Setiap Malam unt Dapatkan Bibir yang Pinkish & Remaja seawal 12 taun dah boleh guna Set Babies Blink



CARA PENGGUNAAN SET BABIES BLINK 5 IN 1

✔ Cuci Muka dengan Sabun Glutacol Setiap Pagi & Malam. Bilas dengan air & keringkan
✔ Sebelum menggunakan Krim Siang, Gosok muka dengan Toner untuk mengeluarkan daki serta Kotoran di wajah. Elakkan Sapu di sekeliling mata.
✔ Then pakai plak Serum (Jangan banyak. Setitik Dua sudah memadai)
✔ Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah. Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah.
✔ Bila malam, Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.
✔ Kemudian pakai krim malam dan ratakan

Harga?
Rm55 include post semenanjung

Pm yerrr
016-2792635

Monday, November 3, 2014

BRUSH ASAS MAKE UP

HYEEEEEEEEEEEEE

Mak ade barang baru kay.....

Set berus asas 7 batang brand NAKED 3

Apa yang bestnya???


> casing ada warna gold/dark brown

> berus dr nilon/sintetik bukan bulu binatang

> berus beserta dengan casing 

> sangat sesuai untuk travel



hanya RM20



Saturday, November 1, 2014

TESTIMONI K-COLLY

Hye semuaaa....

lama kan kiter x bersiaran meng update blog ni...bz sikit la lalink2 semua..sorry kay!!!

arini x nak ngomel panjang2...kiter kasi uoals tgk testimoni je la...uoals boleh judge sendiri KEBEKESANAN produk ni...

saye bukan saje penjual K-COLLY jek..tapi saya jugak PENGGUNA TEGAR k-colly sendiri...

nak jugak gebu gebas cam uoals....hihihi

so letssssss check it out!!!!






so dah berpuas hati tgk testimoni....

mehhh order!!!kiter jual yang ori je tauu....xbaik tipu2 org ni...

kiter amik untung sikit jek untuk dua minyak 20 sen...

1 JAR RM100 INCLUDE POST SEMENANJUNG!!!!!

haaaaaa....terbeliak biji mata kan!!!!

sabar2 ye naks....offer ni xlama kay!!!
selagi stok masih ada because I'M SELLING ORIGINAL ONE...so memang HOTTT

jangan pikir esok!!!
jangan pikir bulan depan!!!
HARINI JUGAK..
GRAB sorang 1 jar

016-2792635



Thursday, October 30, 2014

OBUSE EYEBROW YANG OHSEMMM

Kenapa perlu berbayar lebih????

Produk yang ditawarkan di Miamyra's Shoppe sangat mampu milik kay!!!

OBUSE EYEBROW 

HANYA RM10 jek satu

nak borong?
12pieces rm50

berbaloiiiii kan?

apa yang best pasal obuse ni?

> kecil dan mudah dibawa
>ada 3 colour untuk diblend...natural look@smooky eyes
>powder dan tahan sehingga 8 jam
> tak comot kay walaupun anda berpeluh





kecilll jek kan..masuk dlm purse jek








ni tutorial cara guna obuse ni...SELAMAT MENCUBA!!!!!



Tuesday, October 14, 2014

DEEPAVALI SALE!!!!!!

Hye semua....

ceriakan2 kan diri anda yer ngn produk2 ohsem di kedai kecil saya!!!

Sebagai tanda menghargai customer saya yang berbangsa india especially yg nak sambut DEEPAVALI tu....Miamyra's Shoppe menawarkan harga RUNTUH utk uoals

so take a granted kalau ada sesapa yang nak borong item2 ni...let me know!!!

yang nak beli satu2 pun boleh.....i still jual...jangan kecik hati yer!!!!

lets sama2 dapat barang yang dihajati!!!

ok..list sales seperti dibawah:


Kalau berhajat utk borong tu....boleh pm me personally di talian

016-2792635


Monday, October 13, 2014

Lipsgloss long lasting


Lipgloss yag besttt

Hasilnya?
#smooth bila disapu dibibir
#tahanlama wpun kerap minum air
#kaler yang menarik

One word utk describe lipgloss ni!!!
#OHSEMMM

Saya dah cuba!!!!
Anda bila lagi???

Harga mampu milik....
Rm10 jek...

Pm yer utk BORONG
016-2792635


Sunday, September 21, 2014

OFFER!!!!!!OFFER!!!

Assalamualaikum semua...

Miamyra's Shoppe buat SALES lagi

Jom order sekarang

Stok terhad kay!!

PM untuk fast respon
016-2792635


lagi item sales

memang berbaloi untuk ringgit uoals


harga yang ditawarkan tidak termasuk kos pos lagi ye

Tuesday, September 16, 2014

Ohoiiiiiii.......TABITA TRIAL SET in de HOUSE!!!

Morning darl!!!!

Arini mak ada sikit kerajinan...sikit je la xbanyak kan?maka terhasil la entry kali ni betajuk TABITA TRIAL SET yang di REPACK semula...diulang..DI REPACK semula

Ok, nak kasi sikit kefahaman kat uoals ni...
 mesti uoals tertanya-tanya?

EHHHHH NAPER MURAH?

itu soalan pertama di sel-sel berhubung uoals kan...

dikkkk, meh sini nak citer...dekat sikit yer!!! 
akak jual murah sebab??

1) Dapat SUPPLIER yg baik hati...kasi harga repack yang boleh angkut penuh bonet keta!!!hihihi

2) REPACK ni maksudnya dari botol BESAQQQ tu diisi ke dlm botol KECIK CHOMEL ni!!

3) Akak first hand dari supplier...so xde kos pengangkutan yang mahal sebab rumah akak dekattttt jek ngn umah SUPPLIER...jln kaki pun sampai tp berpeluh gak la ketiak...

4) Disebabkan SUPPLIER tu men yeplai semua kedai2 kosmetik di sekitar negeri beta, SUPPLIER ni umah dia like Kilang TABITA dah...penuh produk tabita yang diimport dari ENDON!!Thats why la dia kasi murah sebab nak reduce stok kt umah dia yg PENUH tu..harga kamceng ni...org lain xdapat harga tu...

OK PAHAM?

bole kita sambung guys?

APA YANG BEST TENTANG TABITA SKINCARE NI?
- Memutihkan kulit.
- Menghilangkan jerawat.
- Meratakan lubang bekas jerawat.
- Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata.
- Menghilangkan bekas jerawat.
- Memberbaiki kulit Kusam.
- Mencerahkan warna kulit.
- Mengecilkan pori-pori.
- Membuat kulit tampak bercahaya.
- Meremajakan kulit.
- Menegangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda




SET TRIAL ni ada:-

15ml SMOOTH LOTION
15ml FACIAL SOAP
5g DAY CREAM
5g NIGHT CREAM

TEMPOH PENGGUNAAN?
5 minggu yakni bersamaan SEBULAN


Cara Penggunaan:

1) cuci muka dan leher dengan FACIAL SOAP secara merata pastu BILAS..Jangan lap
2) sapukan SMOOTH LOTION yang sudah dituang diatas kapas muka dalam 3-6 titis
3) Usapkan ke bawah dan leher secara perlahan dan sekata . JANGAN GOSOK/TEKAN
4) setelah rata dalam keadaan lembab..baru la guna DAILY CREAM wktu siang dan NIGHT CREAM wktu mlm

PENTING!!
Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.
Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION setelah 3 minggu mengunakannya, setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit sehalus segebu bayi.



HARGA?

RM80 termasuk POS yerrr


ok semua dah paham dan jelas...so letssss ORDER NOW!!!

016-2792635

Monday, September 1, 2014

Beam benefit 3 in 1 murah

PRODUK YANG HOT KINI!!!

High Beam
+ Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing

BENETINT & POSIE TINT 
(Cecair berwarna pink dan rose)
+Digunakan pada bibir (Liptint) dan pipi (Blusher).
+ Menampakkan hidung MANCUNG dan sebagai CONCELAR.
+ Menampakkan wajah berdimensi.
+Menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai HIGHLIGHT.
+ Sekali digunakan, wajah nampak lebih 'Fotogenik' dan cantik.
+ Sesuai untuk semua jenis warna kulit (cerah, sawo matang, gelap)
+ Maintain nampak 'Natural' dan tahan.

RM20 jek
untuk 1 set ni

wasap kay
016-2792635



Kecik jek botol dia..tapi impak dia..perghhhhhhh!!!!memang marbelous la...

TRY arini kalau xpercaya



sapu sikit jek tapi kesannya...memang glowing abis la

muka nampak berseri-seri glowing


Tak percaya?

saya dah cuba high beam...memang besttt!!!!





Tuesday, August 19, 2014

Jom sertai kami!!!!



Assalamualaikum

Salam sejahtera

Hye uoalss...berita baik utk kengkawan yang ingin menambah duit poket...

Miamyra's Shoppe ingin mengorak langkah seiring bersama uoalss dengan menawarkan agen dropship utk yang berminat nak menambah pendapatan.

Syarat-syarat utk menjadi agen dropship:
1) rajin itu penting ok!!

2) mesra pelanggan...hihi

3) mempunyai henphone yg ada aplikasi whatsapp @ wechat utk memudahkan mira berurusan dgn agen dropship

4) mempunyai akaun facebook,twitter,instagram & bonus sekiranya ada blog sendiri...

5) Creative dan mempunyai idea tersendiri utk mempromosi barang


Bagaimana nak sertai kami???

Mudah jerrr
1) sms/whatsapp/wechat or pm di pages fb miamyra's shoppe 'saya berminat jd agen dropship'

2) tinggalkan number phone,nama penuh dan alamat emel anda utk tujuan rekod dan informasi serta promosi dari kami

Kenapa uoalss patut JOIN agen dropship kami?

1) Tidak memerlukan modal utk memulakan perniagaan

2) dropship berfungsi sebagai agen promosi produk-produk di miamyra's shoppe

3) keuntungan yang boleh dijana sendiri.

4) Bonus setiap bulan bagi yang rajin berusaha

5) Tidak perlu susah payah mengepos barang ataupun menyimpan stok

6) Tiada sistem piramid...tokey kedai lebih kaya?TIDAK SAMA SEKALI yer!!!kita kaya sama-sama ok!!!

7) Pengeposan barang setiap hari dan menggunakan id agen dropship bukan nama kedai miamyra's shoppe

8) Terhad kepada 50 orang sahaja bagi memudahkan pengendalian agen dropship

9) Setiap minggu akan ada barang baru untuk di promosi

10) Bimbingan dan tunjuk ajar utk saling bantu membantu bagi menambah pendapatan bukannya kawan mkn kawan...hihi

BEST KAN?

So apa tunggu lagi...lets join us!!!



Berminat?

Sms/whatsapp ke 016-2792635


Tempat as agen TERHAD

REGISTER NOW!!!

Variable Y Maskara

Assalamualaikum
 
MEMPEKENALKAN
Serum Pelebat & Panjangkan Bulu Mata
 
Variable Y Maskara
 
Berfungsi sebagai:

                                                  Serum panjangkan bulu mata

 
Cara guna sama dgn guna Mascara, sehari 2 kali , pagi dgn malam.
Kalau nak lebih cepat berkesan boleh guna 3-4kali sehari
.
 
 
 
 
nutrition ingredient :
 
plant extracts natural ve,
olive essence
 

 
P/S: lepas pakai Variable Y masih boleh pakai Mascara TAPI kena tunggu gel Variable Y tu kering br sapu Mascara.
 
Tiada kesan sampingan


tahan 1 bln atau lebih
 
HANYA RM15 sebatang
 
PM Nowww
 
0162792635
Mira


Thursday, July 31, 2014

Set Arbutin yang termurah

Assalamulaikum...
 
hye semua...fenomena SABUN ALPHA ARBUTIN pulak kali ni
 
Miamyra's Shoppe tetap memberikan best price untuk pelanggan yang disayangi...
 
JOM dapatkan set arbutin ni harini!!!
 
 
 
 
SABUN ALPHA ARBUTIN 
RM10
 
 
SERUM ALPHA ARBUTIN
RM20
 
 
SCRUB ALPHA ARBUTIN
RM15
 
 
LOTION ALPHA ARBUTIN
RM30
 
 
NORMAL PRICE RM75 BELUM MASUK POS
 
 
BUT NOW SALESSSSS
 
 
RM70
FREE POST SEMENANJUNG
 
 
 
PM NOWWWW
0162792635

Wednesday, July 23, 2014

BOYA SKIN MASK GLUTA Q10


hye semua...

let me introduce some good product to you....

Boya Skin Mask Gluta Q10 adalah formulasi terbaru untuk menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). 
Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain.



Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama. Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari!





KELEBIHAN BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 :
* Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain.
* Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama.
* Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari!
* Menyerap Gluta terus ke dalam kulit anda.
* Mengembalikan keremajaan kulit dan mencerahkan hanya dalam masa 7 hari.
* Memurnikan dengan menahan melanin serta menyegarkan.
* Mengurangkan kedutan, mengelak jerawat dan jeragat.


* Terbukti sangat baik untuk kulit





CARA PENGGUNAAN :
Bersihkan tubuh terlebih dahulu dan dilap kering. Sapukan gel ke badan dan wajah sebelum tidur. Tidak perlu dibilas. Gunakan secara berterusan selama 7 hari.



RM35
FREE POST SEMENANJUNG

Monday, July 21, 2014

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL MURAH


 Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 
Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. 

Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. 

Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi.

 Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 



 Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. 

# Glutathione dan plasenta 
# Gel mandian campuran emas 24K 
# Anti-Aging shower gel 
# Dapat menjadikan kulit lebih licin 
# Lembab dan mencerahkan 
# Membantu peredaran darah yang baik 
# Gel mandian ANTI PENUAAN 
# Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. 


 Penggunaan: 

Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.



RM35 sebotol

Sunday, July 20, 2014

Radiance Signature oshem!!!


Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen merupakan produk terbaru keluaran bumiputra yang kini semakin hangat dalam Facebook & review daripada blogger. 

 Supplement ini adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi

Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari bergantung kepada faktor genetik dan hormon badan pengguna Radiance Signature.  

Packing yang cukup ekslusif ini memberi keyakinan kepada pengguna bahawa Radiance Collagen ini cukup istimewa & berkualiti tinggi.




Bagaimana Radiance Signature bertindak kepada kesihatan kita :
————————————-
► Anti kanser.
► Menstabilkan tekanan darah.
► Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
► Merawat ekzema.
► Merawat imsonia.
► Merawat resdung.
► Merawat penyakit kencing manis.
► Merawat dan mencegah kanser payudara.
► Merawat dan mencuci buah pinggang.
► Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
► Bertindak sebagai Anti-Body.
► Memberikan tenaga serta merta.
► Memberikan tidur yang nyenyak.
► Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
► Menegang dan menganjalkan payudara.
► Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
► Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
► Melawaskan pembuangan.
► Meningkatkan daya ingatan.




ah baca tentang kebaikan Radiance Signature? Banyak kan? Sekarang kami nak kongsikan cara pengambilan Radiance Signature semudah ‘ABC’!! Setiap kotak mengandungi 20 sachet. Setiap sachet isi kandungannya 20ml.
► Hanya koyak dan minum.


► Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.


► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.



Kesan Terbaik:


► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.


► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast



PENTING!!


 Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.


Minum air yang banyak



PM untuk BEST PRICE

016-2792635
mira

Monday, July 14, 2014

set make up naked yg murah

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua....

Arini ada promo set make up yang harus dimiliki sempena hari raya tak lama lagi ni kan...

Set make up NAKED yg awesome....

Kenapa uoals harus grab set ni sorang satu sebab......

1) sangat berbaloi utk ringgit korang

2) sesuai utk semua lapisan umur

3)friendly user sebab set naked ni bole senang2 je nak apply buat yg baru nk berjinak2 dengan dunia make up...

Set naked harus milik ni terdiri daripada
* 1 foundation (bole pilih nak dlm botol @ tiub)
* 1 eyeshadow (bole pilih naked 2 @ naked 3)
* 1 eyeliner
* 1 mascara

HANYA RM75 satu set

Tunggu ada lg!!!!

FREE post semenanjung
FREE lipstik naked



Foundation naked yg korang bole pilih


Eyeliner


Mascara



Eyeshadow


Code lipstik yang korang bole pilih utk FREE gift



Berbaloi kan?

So ape tunggu lagi.....

Wasap ke 016-2792635

Utk ordet harini!!!


Monday, July 7, 2014

Qaseh dinda yang superb!!!!

Assalamualaikum...

Hye semua....

Arini me nak review satu produk yang me dah consume sejak april yang lalu 2014 yang lalu...

bagus sangat produk ni especially untuk kesihatan dalaman wanita yang masih belum kawen...yang dah kawen..or warga emas...xrugi beli sebab me sendiri dan consume hampir 4 botol dah masuk this month

why i promote this to uoalls coz.....

1)TENAGA - sebelum  me consume ape2 minuman kesihatan..memang after 9pm memang 'koma' xsedarkan diri dah..letih sangat2 sebab seharian di opis then balik umah buat keja umah mom plak kan...soooooo penat.dengan nak meniaga online lg..check stok update blog, check order masuk....selalu mmg laptop la tgk tuan...tgk tv lagi la..selalu tv tgk tuan...hahaha
tapi sejak2 amik qaseh gold ni...botol yang kedua memang cargas abis la...member opis amik gak...dia 1 botol dah cargas...hihihi..ikut jenis badan masing2 agaknya.

2)IMUN TINGGI - sejak2 amalkan Qaseh gold ni..serius jarang demam..yang kita ni dok tggu la bila nak demam sebab nak ngulat p keja...1 umah demam...tapi yang kita ni tak jugak demam....hahaha.nampaknya xdapat la nak mc.

3) KURANG MENGANTUK- sejak2 amik qaseh ni..ramai kengkawan opis tegur..aiiii xrehat lunch hour?xtdo ka?jangan kata depa yang conpius sbb me xletih....me sendiri pun pelik...xpulak ngantuk..malah mata segar bugar even smlm tdo kul 4pg

4) NYAH KAU MIGRANE - sebelum ni memang kerap jugak la migrane nak2 pulak time kena review bajet yg banyak tu kan..serius sakit pala plusss migrane...ye lah banyak keja nak kena buat..buat bajet kena kira betul2...kang nanti xckup duit susah...so sangat stress.bila dah stresss mai la penyakit migrane ni

5) KULIT CANTIK - part yang paling best nak review issssssssss..kulit makin SHANTEKK!!!especially muka la kan..nampak berseri-seri gitu..sebab apa tau...dalam qaseh gold ni..semuanya makanan sunnah seperti Jus Kurma, Madu, Air Zam-zam, Buah Tiin, Zaitun ,Habbatus Sauda', Za'faran, Ginkgo Biloba, Sirih,Ekstrak Buah Delima


dok cakap saja kan..tapi rupa produk x jugak tunjuk..ok2 releks sayang-sayang sekalian...i show off kay

 ha..ni la QASEH GOLD ADINDA yang me dok pong pang pong tu..





ni cara makan dia naa....setiap kali makan kena bismmillah dan niat!!niat yang baik2 je tau...hihi



ANTARA RINGKASAN KEBAIKAN QASEH GOLD NI...


Darah-Mengimbangi kepekatan darah dalam tubuh agar tidak terlalu pekat serta mudah dihantar ke seluruh anggota tubuh. 

Saraf-Apabila darah mudah dihantar ke seluruh anggota maka saluran saraf juga akan berkembang dengan baik tidak lagi sempit kerana darah juga membekalkan oksigen.

Otak-Lebih cerdas dan daya ingatan lebih mantap kerana darah membekalkan oksigen lebih banyak. Lebih-lebih lagi bagi anda yang banyak menggunakan tenaga otak seperti jurutera dan seumpanya.

Jantung & Paru-Paru-Jantung lebih sihat kerana tidak dibebani dengan darah yang terlalu pekat. Paru-paru lebih rehat.

Usus-Bekerja dengan lebih baik apabila makanan lebih mudah dicernakan dan lebih rehat. Masalah buasir dapat dijauhi.

Buah Pinggang-Menapis dengan lebih efektif kerana bekalan darah dan oksigen yang lancar. Dan menyalurkan toksin dan sisa ke bahagian pencernaan dengan lancar.

Kulit-Lebih segar dan sihat apabila mikro-saraf menerima darah dan oksigen dengan banyak. Luka mudah pulih dan parut menjadi minima.

Rambut-Lebih kuat dan tidak mudah gugur kerana kulit kepala yang sihat.

Mata, Telinga, Hidung dan Rongga Pernafasan-Penglihatan dan pendengaran lebih tajam dan deria bau lebih peka. Hidung juga sukar dijangkiti penyakit dari kesan pendedahan kepada pencemaran habuk, debu dan kotoran lain. Bakteria sukar menjangkiti saluran nafas dari kerongkong hingga ke paru-paru.

Rahim-Lebih selesa mengikut situasi semasa. Kitaran haid lebih teratur. Menjauhi keputihan kerana fungus dan bakteri sukar menjangkiti. Jika hamil, rahim akan lebih relaks dan fleksibel bergantung kepada pembesaran kandungan.

Tulang & Sendi-Tulang lebih teguh dan kukuh. Tidak mudah rapuh. Bekalan kalsium yang diperolehi, semasa ke semasa dari pemakanan ini. Sendi lebih kuat dan sihat. 



ibu-ibu mengandung pun boleh amik jugak sebab kandungan dia xmerbahaya..semuanya dari khazanah alam yang baik2 belaka

harga yang ditawarkan 
RM71.90 
jek...

xmahal dan xla murah jugak kan...tapi kalau nak dibandingkan dengan kebaikan yang kita dapat nanti..pejam je la mata tu nak beli sekali untuk cuba kan

fikir-fikr dan selamat beramal!!!hihi

free consultation dan free misteri gift menanti!!

saya bukan menjual tapi saya tlg khabarkan kebaikan qaseh gold yang pada sesiapa yang bertanya tu...

apa2 pertanyaan...boleh wasap me 016-2792635..kot2 ada yang nak tanya apa2 ya...

byeeeeeeeeeeee