Friday, January 24, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC PALING MURAH

Hye uoalls...Harini kiter nak promosi kan produk yang sedang MELETOPSSS kat pasaran...ROYAL SLIM LISHUO MAGIC? Apakah benda itu?hahahaha

Korang tgk kat atas tu, nampak gambar epal hijau kan?nampak gambar cam retis kan kt kotak tu?hehehe...ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ni adalah SATU MINUMAN KESIHATAN untuk mengurangkan berat badan!!!Tak MERBAHAYA ye sebab ada kelulusan KKM YE adik2 kakak.
Apa yang best berkenaan Royal Slim Lishuo Magic ni...one of talented artis kita iaitu Enot salah seorang pelakon Malaysia juga minum dan jual product ni dan berjaya  turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan.
Selain tu, Siti Sarah isteri kepada Shuib (Sepah) jugak mengamalkan minuman ni untuk kekalkan berat badan idea selepas bersalin dan terbukti bekesan.




YANG SANGAT2 MELETOP PASAL ROYAL SLIM LISHUO MAGIC NIH:-

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC mengandungi khasiat ANTI-AGING + FIRMING + SLIMMING siap !
 
KEBAIKAN & KELEBIHAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC MURAH

✔ Menjadi kenyang selama 8 jam

✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur

✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan

✔ Membuang toxin dlm badan

✔ Mencantikkan struktur kulit

✔ Memperbaiki hormon

✔ Mengecutkan jerawat

✔ Memudarkan jeragat

✔ Memutihkan kulit

✔ Mengandungi COLLAGEN

✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi

✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita

✔ KKM Approval

 
APA RASA ROYAL SLIM LISHUO MAGIC NI ?
1) sedappppp
2) Rasa dan bau macam apple hijau, pasti suka! mmg uolss akan x sabar-sabar nak          minum esok :)
3) klau korang penah minum aurawhite lebih kurang la jugak dengan ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ni, rasa apple without sugar. Serius SEDAPPPP!


Complete dengan shaker. uolss boley shake dan campur air batu. asal jgn air panas. 
itu PANTANG ! Takut collagen nye kurang effective.

ADA KESAN X ?
----->Sayang-sayang semua, effectnya kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap ! memang anda akan tersenyum puas. 

------>BENDA2 SUPPLEMENT MCM NI BUKAN BOLEY CANTIK SEKELIP MATA, UOLSS KENA BERTERUSAN GUNA..POSITIVE THINKING. 
------>1 month or 2 month, kalau ada changes, minum lagi minum lagi... macam tu la produk kesihatan beri effect pada badan. first stage kena la keluarkan dulu toxin-toxin yang bergelumang dalam badan uolss tu. then baru boleh start gigit-gigit lemak uolss bagi gugur. it take times tapi dengan cara yang sihat dan selamat.

   BETUL KE BOLEH KURUS NI ?

klau nak tau betol x, bole kurus....sayang-sayang kena try dulu ye. Nanti baru tau keberkesanannya. TAPIIIIIIIIIIIIIII berdasarkan old testimoni dari customers memang real punye jadi kurus. bukan seorang tapi dah ramai ok!
 
APA YANG PENTING? minum banyak air untuk penyah toksidan yang ada dlm badan
 

CARA PENGAMBILAN ROYAL SLIM
 1. CAMPUR 1 SACHET ROYAL SLIM LISHUO MAGIC DENGAN AIR BIASA 200ML 
2. SHAKE-SHAKE SAMBIL MENARI-NARI
3.  AMBIL SEBELUM SARAPAN ( 1 hari sekali )
4. UNTUK LEBIH EFEKTIF MINUM SEKURANG-KURANGNYA 3 LITER AIR SEHARI
5. KURANGKAN MAKAN MAKANAN BERAT PADA PAGI DAN MALAM
6. JIKA LAPAR MAKAN SAJA BUAH-BUAHAN SEPERTI EPAL
 
INFO PENTING:
Kemungkinan anda akan berasa lapar ini kerana disebabkan proses pembakaran lemak sedang berlaku didalam badan anda ini adalah normal. Sekiranya anda merasa mempunyai alahan selepas minum produk ini digalakkan untuk berhenti sementara waktu mungkin badan anda tidak dapat bekerjasama dengan produk ini.

CAM BIASA YE SAYANG-SAYANG SEKALIAN..BOLE SMS/WASAP KE 016-2792635 (Mira) UNTUK INFO SELANJUTNYA...HIHIHI


Sunday, January 12, 2014

K-colly SWEET 17 PALING MURAH

K-COLLY SWEET 17

Dalam beberapa hari sahaja kulit sudah nampak semakin cerah, warna kulit semakin sekata, lebam bawah mata hilang, pori-pori di hidung hilang, tiada lagi kulit kering, sekarang sudah ramai guna K-colly, tiada yang SEHEBAT K-COLLY!!
●Bagaimana? Nak cuba tak makan K-Colly?
●Jom baca sampai bawah jika ingin Rahsia sebenar K-Colly
⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Ciri-ciri K-Colly Sweet 17:
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

√ ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan, 100% herba, tiada kesan sampingan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,(rujuk pelakat hologram di kotaknya)
√ HALAL, ada sijil halal kjakim, rujuk sticker jakim
√ perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 24 jam,

ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi


Siapa yang sesuai makan K-colly ni?

√ Remaja berusia 13 tahun ke atas
√ Lelaki dan Perempuan
√ Ibu Hamil & Ibu Menyusu


Ramuan terdiri daripada : Hydrolized Marine Collagen, Astaxanthin, CoEnzym Q-10, L-Glutathione Berry Plus, Multivitamin, Pure Pearl Powder, Hyaluranic Acid, 10X Stem Cell (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry & Peach)

100% DIJAMIN DAN DI SAHKAN OLEH JAKIM SEMESTINYA K-COLLY HALALAN TOYYIBAN.



CARA MAKAN K-COLLY SWEET17 ONE MILLION MG COLLAGEN NANO :

❋ K-COLLY SWEET 17 :
Masukkan 1/2 scoop Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan. Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air. Makan Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.

★Soalan yang biasa pelanggan tanya tentang produk K- Colly Sweet 17.

Soalan yang selalu pelanggan tanya

S» Adakah jika makan K-Colly Sweet 17 ada kesan sampingan?
J» K-Colly tiada kesan sampingan kerana ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan

S» Adakah Produk ini ada kelulusan Kementerian Kesihatan?
J» K-Colly Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,(rujuk pelakat hologram di kotaknya)

S» Adakah K-Colly Sweet 17 Halal?
J» HALAL, ada sijil halal jakim, rujuk sticker jakim, Belakang Jar K-Colly ada logo Halal

S» Berapa lama untuk nampak kesan?
J» Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 24 jam,

S» K-Colly Sesuai pada umur berapa?
J» Remaja berusia 13 tahun ke atas, warga emas pun boleh pakai

S» Adakah K-Colly pada lelaki?
J» K-colly 17 Sweet sesuai pada Lelaki dan Perempuan.

S» Ibu Mengandung boleh tak makan K-Colly Sweet 17?
J» Digalakkan pada Ibu Hamil & Ibu Menyusu, tiada kesan Sampingan

S» Perlu tak makan makan K-Colly Sweet 17 selepas kulit menjadi cantik?
J» Boleh berhenti makan K-Colly Sweet 17, hanya jaga permakanan & kena banyak minum air untuk bagi kulit sentiasa Natural.







Harga yang ditawarkan sangat2 berbaloi..

HANYA RM100 / 1 JAR utk 5 orang pertama!!!

cepat-cepat sebelum kehabisan Stok


YUHUUUU...FOUNDATION PULAK YE!!!

Salam Hujung Minggu semuaa... Mari-mari!rapat-rapat!Weekend yang tau nak buat apa lagi kan sebab masih pagi lagi nih...moh la kiter tgk brg2 BASE MAKE UP plak ye!!!Apa plak la mira oihhh BASE MAKE UP tu..senang nak paham..FOUNDATION la sebelum kita ni nak pakai bedak..kena la taruk foundation dulu agar make up tu nampak cantik dan tahan lama.

Mira nak perkenalkan produk jenama MISTINE ni!!Baru lagi kat pasaran.. Produk ni buatan Korea.Memandangkan mira ni duduk dekat pintu sempadan masuk Malaysia, senang skit la nak dapatkan barang2 cenggini ditambah pulak mmg ada kenalan FORWARDING..eksport import mmg mudah la nak diuruskan...


Foundation ni sangat best tauu SEBAB:---
1) LEMBUT dan LICIN - tekstur foundation ni sangat lembut bila kita sapu kt muka...Apart yang paling disukai ramai adalah KULIT nampak licin jek..xmacam pakai foundation..huhuhu
2) TAHAN LEBIH LAMA - sesetengah bedak asas a.k.a foundation nih kan..bila dah petang, muka akan nampak cam bertompok2 kan sebab kesan dari kita berpeluh..tapi bila kita pakai foundation ni..muka still nampak berbedak even berjemurrrr di tengah panas..
 3) LEBIH RINGAN - bukan saja rupa dia dh memang kecil dan molek untuk dibawa kemana.Malah xperlu lenguh2 tangan nak usung foundation yg berbotol2 tu kan!!!dari segi saiz jek dh jimat ruang TAPIIIIII....dari segi penggunaan dia kat muka kita ni jugak, akan terasa ringan bila kita gosok kt muka...xterasa kesat mcm sesetengah foundation...bak kata "guna jari pun boleh!!" so apa lagi,

 LETTTTTT ORDER TODAY!!!


 MISTINE BB WONDER CREAM

Lupakan bedak asas solekan lama dan cubalah inovasi baru dari Korea yang membantu melembut, mencerah dan menjadikan wajah anda nampak lebih natural. Krim ini akan menutup tompok-tompok hitam, sekatakan warna kulit dan seterusnya menjadikan kulit lebih berseri, lembut dan sihat. Untuk wajah yang lebih sempurna, gunakan krim ini bersama Mistine Platinum atau Gold Compact Powder. 

Kelebihan krim ini:
 - Sesuai untuk semua jenis kulit.
 - Wajah anda akan kelihatan lebih lembut dan berseri secara semulajadi. 
 - Memelihara kulit ketika memakainya dan menjadikan kulit lebih berseri dan sihat
 - Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa.
 - Dengan SPF 30.
 - Mencerah dan merupakan krim anti kedut.
 - Sesuai dijadikan asas solekan.
 - Tidak berminyak.
 Berat: 15 gram


MISTINE BB GOLD 


Tonjolkan keajaiban kulit yang lebih cantik dengan krim pencerahan ekstra yang merupakan formula terbaru dari Korea. Digabungkan dengan nutrien marine yang berkualiti iaitu kaviar lautan dalam dan herba terpilih bagi memastikan kesan positif yang maksimum pada penggunanya. Dengan kebaikan vitamin C dan P yang sangat baik untuk kulit, kedua-dua vitamin ini juga dapat melicin dan mencerahkan kulit dari dalam. SPF 30 dan PA++ pula dapat melindungi kulit dari proses penuaan yang disebabkan oleh cahaya matahari. Jadi kulit anda akan bebas dari kedutan dan bintik-bintik hitam. Ekstrak kaviar dari lautan dalam merupakan satu sumber bagi mengekalkan awet muda kulit wajah. Ia merupakan agen melambatkan proses penuaan kulit. Dengan gabungan ektrak kaviar dalam formula Mistine BB Cream, krim ini pasti memberi kesan yang positif bagi mereka yang mahu mengekalkan wajah yang sentiasa muda dan jelita

 Kelebihan krim ini: 
- Diperkaya dengan ektrak kaviar
- Formula kecerahan ektra
- Menonjolkan kulit yang cantik secara semulajadi 
- Memastikan kulit wajah yang sempurna dan bebas masalah dengan formula istimewa 
- Diperkaya dengan SPF 30 untuk melindungi kulit 

Berat: 15 gram



MISTINE OIL CONTROL


Inovasi mousse BB terbaru dari Korea ini memberikan sentuhan lembut seperti sutera pada kulit. Ia akan mengering dengan selesa dan meliputi kulit dengan kawalan minyak sempurna. Formula ini menggabungkan Light & Smooth Powder Technology yang memberikan kesan lembut, bebas kedutan dan licin pada kulit. Turut diperkaya Perlindungan UV dengan SPF25 PA++.

Kelebihan krim ini:
 - Dapat mengawal minyak pada kulit wajah
 - Krim yang tidak melekat - Diperkaya dengan SPF25 PA++
 - Mudah disapu ke kulit - Tekstur yang sesuai untuk semua warna kulit Asia
 - Menjadikan wajah lebih berseri dan licin
 - Menjadikan kulit nampak lebih sihat, segar dan sempurna
 - Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa

 Berat: 15 gram

Tuesday, January 7, 2014

MIRACLE SLIMMING COFFEE yang SLIM Paling Murah

Selamat Malam semua..

Malam2 ni pekena kopi secawan memang sedap kan!!nak plak dengan cuaca sejuk cenggini..Bekas saje pun dah cantik apatah lagi rasanya...Meh kita baca selanjutnya...

Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari TANPA perlu berdiet

Produk keluaran Malaysia dari IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan di pasaran Malaysia.

Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut : 
1) Garcinia Cambogia 
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti. 

Herba ini mampu : 
* Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya 
* Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal 
* Mengurangkan nafsu untuk makan 
* Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori 
* Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal 
* Membakar lemak badan dengan pantas 
* Mengawal berat badan dengan mudah 

Kebaikan Garcinia Cambogia; 
* Berkesan mengurangkan berat badan 
* Menghalang pembentukan lemak 
* Mengurangkan kolestrol 
* Menambahkan tenaga 
* Merawat masalah kemurungan, susah tidur 

2) L-Carnitine 
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar. 

3) Slim Herbs 
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya 


Berat / Jar: 500gram

Cara Mengamalkan : 


* Ambil 2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi 

* Campurkan dengan secawan air suam 

* Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat



"MIRACLE SLIMMING COFFEE ini telah membantu ramai
wanita/lelaki gemuk untuk kurus pantas dalam masa
7 HARI TURUN 5-10kg!!"

Kebaikan:

*Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya

*Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal

*Mengurangkan nafsu untuk makan

*Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori

*Menurunkan berat badan dengan berkesan dan
terkawal

*Membakar lemak berlebihan dengan pantas

*Mengawal berat badan dengan mudah


seperti biasa uoalls bole SMS xpun wasap ke number mira 016-2792635 untuk sebarang pertanyaan lanjut

HARGA 1 JAR RM80 TERMASUK postage ye kawan2..harga kaseh sayang nih!!hihi

JUS HARUM MALAM...

HYE EVERYONE....

Masih panas masih hangat di pasaran!!!mari2 baca ini punya info arrr....sangat2 berbaloi!!JUS HARUM MALAM bukan pontinak harum sundal malam tu ye!!!baca biar terangggg..hehehe...


LEBIH MANTAP, KETAT DAN NIKMAT!


✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
✔ bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan











ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...



1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.




Cara Pengambilan:
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)

** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

INFO LANJUT
* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran



HARGA YG MIRA OFFER SANGAT2 BERBALOI..

RM36.00 TERMASUK POSTAGE!!!

JOM ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK!!!

SMS/WASAP ke 016-2792635

Thursday, January 2, 2014

RELIAN MASCARA PINK SERIES...

RELIAN MASCARA PINK SERIES

                      LEBAT DAN PANJANGKAN BULU MATA DENGAN RELIAN MASCARA



HANYA RM25.00



Relian Mascara 100% Fake Eyelashes Effects!!

Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal..

Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun dan Taiwan



Kandungan Set:

Transplanting Gel Mascara (Maskara Besar) - 10ml

Natural Micro Fiber Mascara (Maskara Kecil) - 8g


Adakah anda mempunyai impian mendapat bulu mata yang lebat semulajadi? Tiada lagi bulu mata TIRUAN?! Kini, impian anda boleh menjadi kenyataan dengan Maskara RELIAN.

Gabungan sempurna diubah gel dan serat semula jadi serta-merta boleh memanjangkan bulu mata anda sebyk 300% naturally. Pada masa yang sama, ia dapat memberi anda kelihatan khas semula jadi bulu mata yang lentik dan memukau. Ia memberikan anda kesan efek make-up yg luar biasa yg amat mengkagumkan anda sendiri untuk jangka masa panjang.