Sunday, January 12, 2014

YUHUUUU...FOUNDATION PULAK YE!!!

Salam Hujung Minggu semuaa... Mari-mari!rapat-rapat!Weekend yang tau nak buat apa lagi kan sebab masih pagi lagi nih...moh la kiter tgk brg2 BASE MAKE UP plak ye!!!Apa plak la mira oihhh BASE MAKE UP tu..senang nak paham..FOUNDATION la sebelum kita ni nak pakai bedak..kena la taruk foundation dulu agar make up tu nampak cantik dan tahan lama.

Mira nak perkenalkan produk jenama MISTINE ni!!Baru lagi kat pasaran.. Produk ni buatan Korea.Memandangkan mira ni duduk dekat pintu sempadan masuk Malaysia, senang skit la nak dapatkan barang2 cenggini ditambah pulak mmg ada kenalan FORWARDING..eksport import mmg mudah la nak diuruskan...


Foundation ni sangat best tauu SEBAB:---
1) LEMBUT dan LICIN - tekstur foundation ni sangat lembut bila kita sapu kt muka...Apart yang paling disukai ramai adalah KULIT nampak licin jek..xmacam pakai foundation..huhuhu
2) TAHAN LEBIH LAMA - sesetengah bedak asas a.k.a foundation nih kan..bila dah petang, muka akan nampak cam bertompok2 kan sebab kesan dari kita berpeluh..tapi bila kita pakai foundation ni..muka still nampak berbedak even berjemurrrr di tengah panas..
 3) LEBIH RINGAN - bukan saja rupa dia dh memang kecil dan molek untuk dibawa kemana.Malah xperlu lenguh2 tangan nak usung foundation yg berbotol2 tu kan!!!dari segi saiz jek dh jimat ruang TAPIIIIII....dari segi penggunaan dia kat muka kita ni jugak, akan terasa ringan bila kita gosok kt muka...xterasa kesat mcm sesetengah foundation...bak kata "guna jari pun boleh!!" so apa lagi,

 LETTTTTT ORDER TODAY!!!


 MISTINE BB WONDER CREAM

Lupakan bedak asas solekan lama dan cubalah inovasi baru dari Korea yang membantu melembut, mencerah dan menjadikan wajah anda nampak lebih natural. Krim ini akan menutup tompok-tompok hitam, sekatakan warna kulit dan seterusnya menjadikan kulit lebih berseri, lembut dan sihat. Untuk wajah yang lebih sempurna, gunakan krim ini bersama Mistine Platinum atau Gold Compact Powder. 

Kelebihan krim ini:
 - Sesuai untuk semua jenis kulit.
 - Wajah anda akan kelihatan lebih lembut dan berseri secara semulajadi. 
 - Memelihara kulit ketika memakainya dan menjadikan kulit lebih berseri dan sihat
 - Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa.
 - Dengan SPF 30.
 - Mencerah dan merupakan krim anti kedut.
 - Sesuai dijadikan asas solekan.
 - Tidak berminyak.
 Berat: 15 gram


MISTINE BB GOLD 


Tonjolkan keajaiban kulit yang lebih cantik dengan krim pencerahan ekstra yang merupakan formula terbaru dari Korea. Digabungkan dengan nutrien marine yang berkualiti iaitu kaviar lautan dalam dan herba terpilih bagi memastikan kesan positif yang maksimum pada penggunanya. Dengan kebaikan vitamin C dan P yang sangat baik untuk kulit, kedua-dua vitamin ini juga dapat melicin dan mencerahkan kulit dari dalam. SPF 30 dan PA++ pula dapat melindungi kulit dari proses penuaan yang disebabkan oleh cahaya matahari. Jadi kulit anda akan bebas dari kedutan dan bintik-bintik hitam. Ekstrak kaviar dari lautan dalam merupakan satu sumber bagi mengekalkan awet muda kulit wajah. Ia merupakan agen melambatkan proses penuaan kulit. Dengan gabungan ektrak kaviar dalam formula Mistine BB Cream, krim ini pasti memberi kesan yang positif bagi mereka yang mahu mengekalkan wajah yang sentiasa muda dan jelita

 Kelebihan krim ini: 
- Diperkaya dengan ektrak kaviar
- Formula kecerahan ektra
- Menonjolkan kulit yang cantik secara semulajadi 
- Memastikan kulit wajah yang sempurna dan bebas masalah dengan formula istimewa 
- Diperkaya dengan SPF 30 untuk melindungi kulit 

Berat: 15 gram



MISTINE OIL CONTROL


Inovasi mousse BB terbaru dari Korea ini memberikan sentuhan lembut seperti sutera pada kulit. Ia akan mengering dengan selesa dan meliputi kulit dengan kawalan minyak sempurna. Formula ini menggabungkan Light & Smooth Powder Technology yang memberikan kesan lembut, bebas kedutan dan licin pada kulit. Turut diperkaya Perlindungan UV dengan SPF25 PA++.

Kelebihan krim ini:
 - Dapat mengawal minyak pada kulit wajah
 - Krim yang tidak melekat - Diperkaya dengan SPF25 PA++
 - Mudah disapu ke kulit - Tekstur yang sesuai untuk semua warna kulit Asia
 - Menjadikan wajah lebih berseri dan licin
 - Menjadikan kulit nampak lebih sihat, segar dan sempurna
 - Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa

 Berat: 15 gram

No comments: