Thursday, February 13, 2014

OFFER MINGGU INI.....CATHY DOLL PALING MURAH

CATHY DOLL BABY CREAM


BB cream sangat popular di asia dan banyak di pakai oleh artis korea.


Di sebut 'krim ajaib' kerana kemampuannya untuk membaiki kulit dan membuat make up menjadi lebih mudah.

Perbezaan antara BB cream dengan produk kosmetik lain, BB cream adalah kosmetik sekaligus dapat merawat kulit, BB cream melakukan keajaiban dengan membaiki kulit.


Kebaikan BB cream dalam sekali pakai, menutup jerawat, pori-pori, noda-noda, garis halus dan warna tidak sekata. Tanpa menyumbat pori pori dan merosakkan kulit wajah. Pastinya BB cream menjadikan kondisi kulit lebih baik dan menjadikan lebih sihat.


Kebaikan BB cream dalam 1 bulan : Kulit terasa lebih halus dan lebih sihat serta bercahaya dimana setiap kali kita menggunakannya BB cream bekerja sebagai lapisan yang melindungu serta berfungsi sebagai oil control dan juga sebagai moisturizer sehingga menjadi sihat.  





CATHY DOLL COMPACT POWDER SPF 59


Compact Powder yang bercampur dengan glutation dan vitamin C. menjadikan permukaan kulit lebih licin dan melindungi kulit dari uv matahari L-Glutathione dan Vitamin C kompleks untuk membantu kulit daripada garis dan bintik bintik noda hitam. Dan kulit semakin putih apabila kerap memakai



Hasil penggunaan saya:

- debu bedaknye sangat halus.rasa lembut dan ringan bila disapu di kulit.

- lepas pakai kulit nampak cerah tapi natural sangat2.nampak macam berseri lah bila pakai.

- tak berminyak.

- ada perlindungan uv dan spf yang tinggi.spf setinggi tu bermakna dia boleh lindungi kulit kita dari matahari lebih lama.berjam2 lamanya tu.ini sangat bagus !

- puff bedak dia tu lembut.saya selalu apply lama2 kat kulit sebab suka dengan puff yang lembut tu.

- bau dia lembut.sekali bau macam produk baby pun ada.

- packaging comel dan saiz sesuai kalau nak bawak kat dalam bag.
- keseluruhannya memang saya suka compact powder ni.review ni dari hasil penggunaan saya sendiri.hasil tu mungkin berbeza untuk setiap orang sebab jenis kulit pun tak sama,kehendak dalam bermekap pun tak sama.yang penting kena try dulu ok? ;)


HARGA YANG DITAWARKAN HANYA RM50 1 SET TERMASUK POSTAGE YE SAYANG!!!

Seperti biasa....bole SMS/WASAP/CALL KE 016-2792635 (Mira)

No comments: