Tuesday, February 11, 2014

Penangan Sabun Double Gluta...

Hye semua..Selamat Pagi!!Assalamualaikum....

Salam Pagi selasa semua..Lama mak xbersiaran ye nak??sibuk sikit la skrg ni..baru jek abis final xzam..Duniaku bersama buku2 dan thesis baru jek melabuhkan tirainya..Cewahh!!!sastera widoyo plak pepagi ni!!!poyo ader la..

Mesti korang nak tau pasal bisness mak yang tegar meniaga sabun-sabun 3 layer and oso sabun-sabun double gluta mak yang semerbak harum bilik dan perlu direnovate bilik menajdi bukan double keluasannya tapi triple dah sebab banyak sgt brg meniaga...kahkahkah...

Ayat2 di atas tu merujuk kepada HARUM MALAM yang mak jual, SABUN DOUBLE GLUTA dan SABUN TRIPLE yang the latest one yang memang buat mak super duper kebizian....

Ramai customer yang mengoder Sabun DOUBLE Gluta tu sebab faktor fungsi sabun tu yang membuatkan kulit kita kelihatan cerah dan bersih dari segala kekotoran...

1st time pakai sabun tu, kulit kita akan terasa kering dan sesetengah customer akan ada sedikit mengelupas tapi tu perkara biasa..just guna sabun tu seperti biasa cuma bila dah terlalu kering sangat kulit tu, bole la sapu2 losyen sikit kasi ilang itu kulit mengelupas..



OK....mak pun xnak bebel panjang2 sebab entry yang panjang buat pembaca makin bosan..klau uoaalss nak tau lebih detail pasal sabun tu, bole la baca kat entry sebelum ni ye...

BYEEEEEE!!!!

No comments: