Friday, March 28, 2014

CHRISZEN MOIST CAKE PALING MURAH

CHRISZEN MOIST CAKE 400,000Mg SPF 50/PA+++ SUNBLOCK




 Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation 400,000Mg


 No. 1 Merah Jambu Cerah - SOFEA JANE
 No. 2 Merah Jambu - ZIZIE IZZETE
 No. 3 Kuning Langsat - LISDAWATI



Antara keistimewaan Chriszen Moist Cake ialah

Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit
mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal, berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/ kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB. Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit wajah sebagai bedak asa/ concealer/ foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, liang pori terbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada wajah mengurangkan masalah kulit berminyak

Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata ringan, boleh dibawa kemana-mana sahaja.Part yang paling BEST....
pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda




Cara pemakaian bedak Chriszen sila baca bawah ye!!hehe

1. Titiskan dua titik Chriszen Ampoule ke atas tapak tangan. kemudian oles pada wajah.
2. Urut selama 1-2 minit sampai Chriszen Ampoule menyerap ke dalam lapisan kulit wajah.
3. Guna sponge yang terletak dalam Chriszen Moist Cake untuk mencampurkan L-Glutathione(lapisan putih) + Moist cake ( lapisan warna beige) supaya mendapat warna moist cake yang sesuai kulit.
4. Ratakan Chriszen Moist Cake dengan sponge tersebut secara nipis dan sekata.
5. Lihat hasilnya, wajah anda sudah menjadi CERAH + LICIN!





 -L-Glutathione (Mencerahkan)
 -Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
 -Kolagen (Menghaluskan)
 -Pelembap (Melembapkan)
 Bedak Asas + L-Glutathione + Collagen= Chriszen Moist Cake 400,000Mg
 PERCUMA AMPOULE


 Dengan setiap pembelian Bedak Chriszen akan mendapat SERUM istimewa iaitu "AMPOULE" yang bernilai RM29 secara PERCUMA!!!!
 *Diformulasikan di Korea*





 SOALAN LAZIM TENTANG CHRISZEN MOIST CAKE :
 Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke?? Jawapannya ialah :

  MengandungiL-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
  Mengandungi Collagenyang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
  MengandungiPelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
  Mengandungi Pelembapyang berfungsi melembapkan kulit wajah.
  Membantumenyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
  Mengurangkankeminyakan muka.
  Mengandungi NBRsponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai dimuka.
 Ringan dibawa keluar.






Wednesday, March 26, 2014

JERSEY WORLD CUP 2014 MURAH

Assalamualaikum....

Buat peminat WORLD CUP 2014...here it is..JERSEY yg korang tunggu2...
Kat bawah ni antara koleksi JERSEY yang available skali ngn harga ye!!
so bole pilih ikut citarasa korang...

SUPERB CHANTEK!!
SUPERB KUALITI!!

RUGI TAK GRAB SATU UTK KOLEKSI SENDIRI
 TAKPUN
 HADIAHKAN BUAT ORG TERSAYANG


1) GRED ADIZERO - RM55

* Argentina (S, M & L)

* Sepanyol (S & M)

* German (S, M & L)


2) GRED SECOND ORI FAN- RM48

* German (S, M & L)

* England (S & M)

*Brazil (S & M)


3) GRED AAA - RM45

*Sepanyol (S, M & L)

*Brazil (S & M)

*Argentina (S)


Kos postage bagi semenanjung RM6, Sabah Sarawak RM15

PM utk gambar baju ye!!!

016-2792635 / 017-4848772



SEPANYOL




BRAZIL




GERMAN


ARGENTINA




ENGLAND


DAPATKAN HARINI SEBELUM 
KEHABISAN STOK



FENOMENA K-COLLY MELANDA MALAYSIA...

 Hye every one.....

Fenomena K-Colly melanda Malaysia skrg nih!!!!!Jom baca kebaikan K-colly nih..


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

√ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 4 hari
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi



untuk dapatkannya...

SMS/WASAP ke 016-2792635



Wednesday, March 12, 2014

Posto!!Posto!!!

Assalamulaikum...

Hye everyone!!!ada yang tak tdo lagi ye???Same situation la kita..ada skit lagi keje nak disiapakn sbb sekarang nih semuanya nak segera ye lalink2..huhu

Selama 3bulan Miamyra's Shoppe beroperasi, kami menerima pelbagai tempahan yang perlu dibaut pengeposan brg2 dengan kadar segera bagi meningkatkan tahapp kepercayaan setiap customer..

Ini antara koleksi gambar2 parcel pos alaju yang sempat di amik gambar..huhu

TANPA ANDA SEMUA..MIAMYRA'S SHOPPE TIDAK MAMPU BERKEMBANG MAJU SEPERTI INI...THANK YOUUUU SO MUCH!!!!

Serba sikit mengenai parcel yang akan dipos oleh Miamyra's Shoppe:-

a) Menggunakan kotak Pos Laju Prabayar

- Saiz S RM13 bagi barangan berat maksima 2kg
- Saiz M RM20 bagi barangan berat maksima 5kg
-Saiz L RM30bagi barangan berat maksima 10kg

b) Bungkusan biasa

- RM6 bagi semenanjung malaysia
-RM10 bagi Sabah Sarawak






Thursday, March 6, 2014

Cathy Doll Magic Cream Paling Murah

ASSALAMULAIKUM......

Bersiaran lagi kita di hujung mggu ni kan.....kali ni nak show kat uoalss pasal ini magic cream la...

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.
Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.

Jadi, terciptanya ........
Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin...


Fungsi :
 Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...
 Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
 Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.





Bahan-Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492





Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...
Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head....

Size : 138ml


HARGA HANYA RM25 TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG.....
(Sabah/Sarawak tambah RM5 jer)


BOLE SMS/WASAP ke 016-2792635

Sunday, March 2, 2014

KRYOLAN SUPRA COLOR foundation paling murah


Assalamulaikum...

Hye semua....

Kiter ada barang baikkkk punyer nak hapdate kat sini...is barang baik!!is barang baik!!!hehehe.. Korang nak tau apa bende barang baik tu????


KRYOLAN SUPRA COLOR foundation.

Tau dak pasai apa yang mira kata benda ni brg baik....foundation ni digunakan sebagai  Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.


Dok guna oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsiasapa pun tak tauu habaq hanggg....
Sekarang nih orang tau pun sebab  bila kita tgk artis tu make up...awatnya make up dia tahan lamaaa nooo!pastu nampak cantik dan flawless ja

Ha ni la sebab dia.....Hampa tau mau nak beli sebekas ni mahaiiii kot..Mira juai RM120 sebekas tapi taun bila nak habeh xtau la...sebab sebekas ni tahan lamaaaaaaaaaaaa...(tu dia, betapa lama nya smpai a punya byk)..hihihi


La ni jangan susah hati..sebab mira bukak untuk jualan trial bak org perlih kata...kita try dulu kot2 mau ngn kulit kita...

7gram RM 25 ja..

Postage cam besa la...RM6 semenanjung..RM10 utk Sabah Sarawak

Nin dia ciri2 lain KRYOLAN SUPRA COLOR foundation, baca naaa...

Ciri-ciri Produk
  • Berminyak (kalau kulit anda jenis berminyak, sapukan bedak selepas Kryolan.

  •  Manakala untuk kulit tak berminyak, tak perlu guna bedak pun ok.

  • Sesuai digunakan oleh orang bermasalah seperti jerawat, garis-garis tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yang flawless gilerrrr.


Apa yang best lagi pasai KRYOLAN SUPRA COLOR foundation......
Super Licin - Memberi efek kulit muka yang licin weiii...hehehe
Super Cover - Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Super Jimat  -Tidak perlu memakai bedak 
Super Jimat Kuasa Dua -Amat jimat!! hanya oles sedikit sahaja dapat diseratakan keseluruhan wajah
Friendly User - Ringkas, mudah & cepat

Supra ni bagus kerana ia adalah pemakaian bedak yg paling asas.

Cara-cara penggunaanya...

Langkah pertama sapu rata supra ni, kemudian barulah pakai bedak debu (loose powder) atau pakai bedak compact.

Part yang paling i likesssss>>>>>>>>

Foundation ini boleh bertahan lama dan kalau berpeluh muka masih nampak sekata cuma puff semula sedikit dengan bedak compact. 

Hasilnya kulit akan jadi gebusssss...






Take Note Gurl:-

Supracolor by Kryolan (made from Germany)

Pilihan artis-artis Malaysia/Indonesia & pilihan butik-butik pengantin


Ni antara warna-warna yang ada di KRYOLAN SUPRA COLOR foundation








Jadi, korang boleh pilih la kod yang sesuai ngn tone kulit korang....Pastu sms/wasap hokeh!!!
016-2792635


CANTIK DAN GORGEOUS DI MIAMYRA'S SHOPPE






Saturday, March 1, 2014

La Bourse Shampoo Paling Murah

Assalamulaikum semua



Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni ha



Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo




Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...


Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...

Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...

Saya bole membantu...

Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...


Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?


* Mengurangkan rambut gugur
* Melebatkan rambut
* Memanjangkan rambut
* Menghilangkan kelemumur
* Menguatkan akar rambut

Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan. 





La Bourse Hair Detox Shampoo - 300ml


(Untuk rambut berwarna dan rebonding)

Harga: RM 40.00



Rumusan terbaik bagi membersihkan bahan kimia pada rambut... memulihkan, menyuburkan dan menguatkan rambut melalui khasiat EKTRAK BAWANG PUTIH,GINSENG dan
D-PANTHENOL. membantu mencuci baki sisa2 shampoo pada rambut dan merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Rambut dipulihkan untuk menjadikan lebih lembut , mudah di alun , rambut kembali sihat disamping  mengembalikan keyakinan anda ...

Cara Guna :

Sapukan seperti biasa ke rambut yg basah ,urut perlahan-lahan hingga keluar buih2 yg banyak biarkan selam 2-5 minit kemudia bilas dengan air






La Bourse Essential Tonic Shampoo - 250ml

(Untuk rambut normal)

Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.



Harga: RM40.00 



Cara Guna :



Sapukan seperti biasa ke rambut yg basah ,urut perlahan-lahan hingga keluar buih2 yg banyak biarkan selam 2-5 minit kemudia bilas dengan air





La Bourse Essential Tonic Conditioner - 250 ml



Dengan Kuda Extract Tail, Ginseng Extract & D-Panthenol La Bourse Essentioal Tonic Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.

Harga: RM45.00 






La Bourse Speedy hair Nourishing Superior Hair Tonic Essence - 45 ml

 Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.

Harga: RM50.00