Sunday, March 2, 2014

KRYOLAN SUPRA COLOR foundation paling murah


Assalamulaikum...

Hye semua....

Kiter ada barang baikkkk punyer nak hapdate kat sini...is barang baik!!is barang baik!!!hehehe.. Korang nak tau apa bende barang baik tu????


KRYOLAN SUPRA COLOR foundation.

Tau dak pasai apa yang mira kata benda ni brg baik....foundation ni digunakan sebagai  Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.


Dok guna oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsiasapa pun tak tauu habaq hanggg....
Sekarang nih orang tau pun sebab  bila kita tgk artis tu make up...awatnya make up dia tahan lamaaa nooo!pastu nampak cantik dan flawless ja

Ha ni la sebab dia.....Hampa tau mau nak beli sebekas ni mahaiiii kot..Mira juai RM120 sebekas tapi taun bila nak habeh xtau la...sebab sebekas ni tahan lamaaaaaaaaaaaa...(tu dia, betapa lama nya smpai a punya byk)..hihihi


La ni jangan susah hati..sebab mira bukak untuk jualan trial bak org perlih kata...kita try dulu kot2 mau ngn kulit kita...

7gram RM 25 ja..

Postage cam besa la...RM6 semenanjung..RM10 utk Sabah Sarawak

Nin dia ciri2 lain KRYOLAN SUPRA COLOR foundation, baca naaa...

Ciri-ciri Produk
  • Berminyak (kalau kulit anda jenis berminyak, sapukan bedak selepas Kryolan.

  •  Manakala untuk kulit tak berminyak, tak perlu guna bedak pun ok.

  • Sesuai digunakan oleh orang bermasalah seperti jerawat, garis-garis tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yang flawless gilerrrr.


Apa yang best lagi pasai KRYOLAN SUPRA COLOR foundation......
Super Licin - Memberi efek kulit muka yang licin weiii...hehehe
Super Cover - Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Super Jimat  -Tidak perlu memakai bedak 
Super Jimat Kuasa Dua -Amat jimat!! hanya oles sedikit sahaja dapat diseratakan keseluruhan wajah
Friendly User - Ringkas, mudah & cepat

Supra ni bagus kerana ia adalah pemakaian bedak yg paling asas.

Cara-cara penggunaanya...

Langkah pertama sapu rata supra ni, kemudian barulah pakai bedak debu (loose powder) atau pakai bedak compact.

Part yang paling i likesssss>>>>>>>>

Foundation ini boleh bertahan lama dan kalau berpeluh muka masih nampak sekata cuma puff semula sedikit dengan bedak compact. 

Hasilnya kulit akan jadi gebusssss...






Take Note Gurl:-

Supracolor by Kryolan (made from Germany)

Pilihan artis-artis Malaysia/Indonesia & pilihan butik-butik pengantin


Ni antara warna-warna yang ada di KRYOLAN SUPRA COLOR foundation








Jadi, korang boleh pilih la kod yang sesuai ngn tone kulit korang....Pastu sms/wasap hokeh!!!
016-2792635


CANTIK DAN GORGEOUS DI MIAMYRA'S SHOPPE






No comments: