Saturday, April 19, 2014

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK paling murah

 ASSALAMULAIKUM...

Hye semua...korang pernah buat tak Masker puteh telur utk kasi muka licin dan puteh?

Me penah buat dulu2 waktu tahap kerajinan yang tggi...hihihi

Petua nenek moyang kiter dulu2 bila sebut jek nak kulit licin dan berseri2, dorang suruh sapukan putih telur wktu mlm, bgn pagi besok baru cuci..hasilnya mmg bagus tapi sebab pemalas skrg ni..no more la puteh telur utk awek muda...

tapiiii zaman dh berubah..sekarang ni puteh telur dh dicipta dlm tiub..hahahaha

TENGOK NIH!!!



MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK

Kebaikan MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK

*Membantu memutihkan kulit

*Membantu mengecilkan liang roma

*Mengurangkan jerawat, parut jerawat, kemerahan dan 

kurang jerawat

Arahan:
1. Sapukan sedikit mask itu ke muka bersih, dan biarkan selama 20 minit
 2. kemudian Tarik dengan perlahan. 
3. Syor penggunaan 1-3 kali seminggu.




KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN MISTINE EGG WHITE PEEL 

OF MASK

1>muka anda akan menjadi TEGANG

2>putih berseri

3>poreless

4> Yang paling menakjubkan mengurangkan kulit muka 

berminyak,lembut dan licin.
BAHAN-BAHAN :
*Albumen, Hydrolyzed Elastin, Kolagen.
*85gms.

HARGA RM20 TERMASUK POS ke 

semenanjung


untuk order 016-2792635

Friday, April 18, 2014

HARUM MANIS MURAH!!MURAH!!

ASSALAMUALAIKUM...

Syukur Alhamdullilah..baru sehari bukak post iklan berkaitan mempelam Harum Manis yg terkenal di Perlis ni...feedback yg diterima amat memberangsangkan...BANYAK ORDER yg masuk...

TERIMA KASIH SEMUA!!!

Kami menawarkan HARGA BERBALOI kpd Anda bagi kita sama2 merasai KEMANISAN!!!KESEDAPAN dan KENIKMATAN mempelam harum manis nih yg sgt2 ditunggu setiap kali musim tiba

Jualan masih diteruskan...SEKILO hanya RM20 sahaja!!!

KOS PENGHANTARAN

2KG RM13
5KG RM20
10KG RM30
bagi semenanjung

kos pos bg Sabah/Sarawak/Labuan dan Brunei BERBEZA mengikut berat buah yg dibeli

Harga pos yg ditawarkan belum termasuk pembelian buah!!!

Kami menawarkan perkhidmatan pengeposan mengunakan khidmat POS LAJU....

POS ARINI....ESOK SAMPAI (tagline pos laju)

Buah dijamin tidak rosak, berulat ataupun kurang manis kerana pemantauan dan seliaan makhluk perosak dilakukan setiap 2kali semggu bg mengawal mutu kualiti buah berkenaan.


buah harum manis sebelum dibalut



kulit sgt licin pada usia buah masih muda


JOM DAPATKAN HARINI!!!




tengok mcm ni pun dh terliur...SERIUS ckp..MANISSSS sgt!!!




cepat2 buat tempahan, sebelum kehabisan stok


Sebarang pertanyaan ataupun info terkini.016-2792639

Thursday, April 17, 2014

MEMPELAM HARUM MANIS!!!

ASSALAMULAIKUM....

Hye semua...Selamat Pagi!!pagi2 ni amik feel dulu la kan...

Skrg kat Perlih ni MUSIM MEMPELAM HARUM MANIS....

Kenapa mempelam nih sgt ditunggu2?
1) Buah mempelam yang sangat MANISSSSS sehinggakan boleh diabetis...hihi

2) Setahun hanya SEKALI jek pokok mempelam ni berbuah...

3) Buahnya selain Manis, HARUM jugak..berbau wangi bila masak ....

Buah mempelam ni is a part of attraction for those yang dtg ke PERLIS ni...Rugi kalau xmencuba...

TAPIIIII

buat korang yg ingin menikmati

 kenikmatan buah MEMPELAM HARUM MANIS nih....

boleh dapatkan sekarang melalui belian online

LETSS ORDER ngn Mira

1 KILO hanya RM20

Kos Penghantaran

2 kilo RM13

5 kilo RM20

10 kilo RM30

Harga pos ni hanya utk SEMENANJUNG je tau

Buah mempelam harum manis akan sampai didepan pintu umah korang...



SMS/WASAP KE 016-2792635



Buah Mempelam HARUM MANIS yang telah masak..yummy


boleh jugak dimakan bersama pulut..


buat jus pun sedappp




sedap sangat2!!!lain dari mempelam yg ada



 kalau dapat mencicah..lagi perghhhhh!!kecur air liur


siap dipotong..letak plak dlm freezzz...kejap jek dh licin





Tuesday, April 8, 2014

PENGUMUMAN!!PENGUMUMAN!!!

ASSALAMULAIKUM....

Hye semua..selamat pagi..selamat sejahtera!!!

Mira ada satu pengumuman BEST utk korang...hihihi

Buat pelanggan Miamyra's Shoppe yang berada di sekitar PUTRAJAYA,
uoalls boleh COD barang dengan mira.

TARIKH: 15hb hingga 16hb April 2014
JAM: 5ptg hingga 6ptg
TEMPAT: Dataran Masjid PUTRAJAYA

Korang boleh book order bermula arini, so pickup pada hari tersebut...advance deposit sebanyak RM10 diperlukan bagi pengesahan barang..Deposit tersebut tidak DIPULANGKAN ye if cancel pembelian.

So jangan lepaskan peluang ni...JIMAT pos korang!!!Mira xbawak barang lebih tau sbb pegi putrajaya dengan flight....so barang yg di book saje la yg mira akan bawa....

SEBAB APA KORANG WAJIB TAKE THIS CHANCE?????

*** JIMAT KOS POST bagi setiap brg..xyah lagi bank in kos post brg
*** BEST PRICE mira akan kasi kt korang
*** BOLEH BERJUMPA SECARA LIVE dgn Owner's Miamyra Shoppe

Barang-barang yang boleh korang COD:

----> K-COLLY RM100 sahaja..
Normal PRICE RM110

----> HARUM MALAM RM25 wpun sebotol
 Normal PRICE RM35 include pos

----> MZ SECRET SOAP RM38
Normal PRICE RM45 include pos

----> MIRACLE SLIMING COFFEE RM72
Normal PRICE RM80 include pos

----> ROYAL SLIM LISHUO MAGIC RM75 tanpa SHAKER

----> SUPRA KROYOLAN RM20
 Normal Price RM30 include pos


CEPAT!!CEPAT!!!

Dapatkan TAWARAN ISTIMEWA ini....

Sebarang pertanyaan lanjut...016-2792635 (Mira)