Thursday, April 17, 2014

MEMPELAM HARUM MANIS!!!

ASSALAMULAIKUM....

Hye semua...Selamat Pagi!!pagi2 ni amik feel dulu la kan...

Skrg kat Perlih ni MUSIM MEMPELAM HARUM MANIS....

Kenapa mempelam nih sgt ditunggu2?
1) Buah mempelam yang sangat MANISSSSS sehinggakan boleh diabetis...hihi

2) Setahun hanya SEKALI jek pokok mempelam ni berbuah...

3) Buahnya selain Manis, HARUM jugak..berbau wangi bila masak ....

Buah mempelam ni is a part of attraction for those yang dtg ke PERLIS ni...Rugi kalau xmencuba...

TAPIIIII

buat korang yg ingin menikmati

 kenikmatan buah MEMPELAM HARUM MANIS nih....

boleh dapatkan sekarang melalui belian online

LETSS ORDER ngn Mira

1 KILO hanya RM20

Kos Penghantaran

2 kilo RM13

5 kilo RM20

10 kilo RM30

Harga pos ni hanya utk SEMENANJUNG je tau

Buah mempelam harum manis akan sampai didepan pintu umah korang...



SMS/WASAP KE 016-2792635



Buah Mempelam HARUM MANIS yang telah masak..yummy


boleh jugak dimakan bersama pulut..


buat jus pun sedappp




sedap sangat2!!!lain dari mempelam yg ada



 kalau dapat mencicah..lagi perghhhhh!!kecur air liur


siap dipotong..letak plak dlm freezzz...kejap jek dh licin





No comments: