Thursday, May 22, 2014

Miamyra's Shoppe on SALES!!!

Assalamualaikum...Salam Sejahtera....Salam 1 Malaysia..

Hye uoalss....Korang dah breakfast ker?ker diet arini?me cam biasa pagi2 minum peel fresh ngn secawan susu + oat...kenyang sampai tengahari...hihihi..ala2 diet gitu...ujung bulan timbang kilo...naik jugak..xde maknanya diet mo cenggitu rupanya....

Arini kiter ada benda hot nak kabor.....Miamyra's Shoppe tengah buat SALES skrg..boleh la kalo uoalss nak jenguk2 usha2 apa yang patut...xbeli pun xpe...atleast release tension tgk brg2 jualan.okey gitu?

Kat bawah ni senarai item yang open On Sales....so korang boleh tengok la apa yang berkenan dihati..kot2 ada yang nak beli utk kegunaan next month...boleh jek beli siap2 tumpang dok murah ni...next month xjanji la boleh kasi murah srupa gini idak yer....

So let check it out!!!!



 kasi tengok gambar skit....


ada yang dah rambang mata ker?hihi...biasa la...im oso being like uoalss time sales...semua nak rembat...hihi

ok...boleh cuti2 mata sikit pepagi ni...kat fb pun ada...

ni link fb yang korang boleh tekan untuk ke Pages Miamyra,s Shoppe....


HAPPY SHOPPING YER!!!!!

Wednesday, May 21, 2014

Kain Pasang Cotton Vietnam...



 Assalamualaikum....


Ramadhan bakal tiba, Hari raya pun bakal menyusul xlama lagi...
Uoalls dah cari ker kain pasang nak antor tailor? ke nak cari baju ready made jek....

for me, ready made pun harus.....baju antar tailor pun wajib...sebab apa tau?baju antar tailor,ukuran memang ngam2 ngn saiz kiter..no need to oter sana sini...kalau yang ready made..nak dekat2 raya nanti baru keluar yang chantek2...pastu nak keluar henggit pun agak nangis la sikit kan time tu...

So nak selamatkan keadaan takut baju raya xder....belek2 pages online yang jual kain pasang.....sekali terjatuh cinta la plak....

Dah cenggitu jadinya...terjual la pulak kat sini...so mari la kita sama2 mencuci mata dan menghabiskan duit yang sikit2 ada dlm poket tu sebelum gaji yer....

Ni kain pasang COTTON namanya...

Cotton ni import mai dari Vietnam sbb namanya cotton vietnam

  • Sangat selesa dipakai...aii dah beli 4 pasang u..dh antar tailor pun..nak raya sakan taun ni kot!!!1 psg dh siap dh...dh pakai pegi keje pun...over kay!!!

Melampau hokeh!!!tapi xpe..bole pakai time keja jugak..xpun time kenduri kendara nnti

  • Sangat mudah utk digosok..

  • tak panas walaupun tengah rengit terik matahari

  • part yang paling penting...NAMPAK AWEKS MUDA GITU coz caler dia ceria2 belaka...tu yg paling sangat2 nak amik kain cotton...


 MARI!MARI!!
TENGOK2 DULU...
XBELI X APEEEE...




  




sepasang RM65 yer...
4meter bidang 60

Apa2 hal boleh la nak wasap ke...nak sms ke kt mira...nak bertanya pun xpe...
016-2792635

Monday, May 12, 2014

Langkawi one day trip...

Assalamulaikum.....

Hye uoalss...sihat ker? Hope u sihat semua yer...I of coz sihat jugak sbb tu sampai ke Langkawi yaw...sila jangan jeles kay!!!hihihi

Sebenaqnya xplan pun nak pegi Langkawi ni...kebetulan en. suami ada site visit projek disana...once org dh offer ikut skali..why not kita take a chance n  granted, ikut jekk..hello2 my kazen to accompany me while jln2 kt sana..apa lagi..calllooooo betey!!!

Feri second awal hokeh on Sunday 11 Mei...sampai di Jeti Kuah Langkawi..terus dptkan itu kereta...terus vrooooommmm...brekafast kat tempat murah dan sedap di pekan Kuah..lupa plak snap gmbr...then drop en suami kt site visit dia...me n kazen terus menekan pedal minyak ke Oriental Village...Ala tempat org naik Cable Car Gunung Mat Cincang tu.....

We all xnaik pun cable car tu..saja jln2 tgk org sambil2 ambil gambar jek...penah naik dh cable car tu, so better xperlu kot naik kali ni...org xramai sangat, so boleh la nak releks2 tgk pemandangan...

Setting camera siap2 nak capture gambar....



View Oriental Village yang ke oren2 gan ni...


  Panas dan terik so need spec. Kalo x memang xleh bukak mata yer...serius basah baju berpeluh yang amat


One of restoren Arab yang ada kat situ...we all xmasuk lunch pun kt situ sbb dh kenyang mkn kt Pekan Kuah..Pinjam tempat utk possing je la


Kitaorg xbeli apa2 pun kat oriental village ni..just jalan2 posing2 tgk2 pengunjung jek...


Okeh next destinasi is Pekan Kuah untuk soping.....sambil2 tu kita tgk pemandangan spjg perjalanan ke Pekan Kuah dri Oriental Village...

Tempat ni view mmg cantek dengan pemandangan kapal2 yg parking situ. Tepi ngn Stesen minyak petronas Marina Bay kalo xsalah...gambar ni tengahari panas yg amat...boleh hitam kot!!!tapi blog punya pasal...xpeeee KU RELA


Possing lu wpun tengah terik!!!!hihi..demi sekeping gambar..


Nexttttttttttttttt is GOING BACK OREDI

 Feri kitaorg kul 6.00ptg...mmg One day trip la..2 tempat jek kami pegi sambil2 tu singgah la kat Haji Ismail Group..beli apa yang patut..Dan inilah hasil tangkapan di Ismail Group...


Ok you all...thans for reading....

Sunday, May 11, 2014

PROMOSI.........HARGA RUNTUH.............SALES!!!!!

Hye Semua....

Sempena Hari Ibu ni...Mira nak open SALES la...

Cer tgk LIST BRG skali ngn PRICE kt bawah ni kot2 ada yang bekenan di hati...

******Bedak Chriszen Moist Free Ampoul Free Pos
1 set RM50

Available No.1,2 dan 3


*******EGG WHITE Mask,NATURAL MUD Mask & HONEY Scrub. 

RM10



******Sabun Al-Razi

1 kotak RM35



******DEWY extra whitening

1 botol RM45


******Cathy Choo Shower Gel (24k Active Gold) 750ml
1 tube RM35

******PEAR'L WHITE.... Putih Mulus
1 jar RM35

*******ROYAL SLIM Lishuo Magic Free Shaker
1 box RM75

*******JUS HARUM MALAM
1 pcs RM25

*******K-COLLY sweet 17
1 jar RM100

*******MIRACLE COFFEE
1 jar RM70

*******PERLA COFFEE
1 box RM40 (20 sachet)

******PERLA CHOCOLATE MILK 
1 box RM40

******B'RAMPING Coffee
1 pek RM54 (20 sachets)

******OPA SNOW (100% ORI & ada sticker VESSLY )
1 BOX RM45

******Bedak Arab KOKUYU Super Summer Cake
1 set RM35
(Russet, Orange Blush, Cherry & Cherry Pink )

******NAKED 2 Lipstick 
1pcs RM10

******NYX Lips Gloss 
1pcs RM10

*****NYX Jumbo Long Lipstick 
1pcs RM10

*****NYX Lipstick 
1pcs RM9

*****NAKED Mascara
1 pcs Rm18

*****NAKED Eye Liner
1pcs Rm15

*****SABUN DOUBLE GLUTA
1KETUL RM10
1 DOZEN RM75

*****SABUN TRIPLE GLUTA 100G
1KETUL RM10 
1 DOZEN RM55

*****RELIAN MASCARA
1 SET RM20

*****SUPRACOLOR KRYOLAN 100% Made in Germany.
(NB, FS38, fs45, Ef22, 2w, 3w, 4w & 5w)
1 pek Rm20 (7g)

******LOSE POWDER...Supracolor Kryolan
1 pek Rm25 (7g)

******EYESHADOW NAKED 2 
1 SET RM25

*****EYESHADOW NAKED 3 
1 SET RM25

*****SABUN MZ
1 pcs Rm30

*****BEDAK DANOZ
1 pcs RM15

*****OBUSE CANDY LIPS
1 pcs Rm5
1 box Rm35 (12pcs)

*****OBUSE TINT LIPS (3 colour.. 1,2 &3)
1 pcs Rm4
1 box Rm29 (12pcs)

*****SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER
1 KETUL RM8
1 DOZEN RM80

*****COLLAGEN CRYSTAL FACIAL MASK
1 pcs Rm3

*****EYE MASK
1 KEPING RM1
1 box Rm35 (50 pcs)

*****LIPS MASK
1 KEPING RM1
1 box Rm35 (50 pcs)

*****SHESEIDO MASK (black,white & gold)
1 KEPING RM1
1 box Rm35 (50 pcs)

******SABUN USA BROWN (sliming & firming gel soap)
1 pcs RM2
1 dozen RM20

******SABUN USA Green (breast - extra herbal massage soap)
1 pcs RM2
1 dozen RM20

******PINK SOAP for black sport Mask on Face USA.
1 pcs RM2
1 dozen RM15 (12pcs)

******BLACK SOAP for black sport Mask on Face USA
1 pcs RM2
1 dozen RM15 (12pcs)

******SABUN SUSU BERAS ORI
1 pcs RM2
1 dozen RM15

******SABUN BERAS COLLAGEN
1 pcs RM2
1 dozen RM15

*****SABUN THANAKHA (ori, jasmin,honey)
1 pcs RM2
1 dozen RM15

*****SABUN BERAS 3 IN 1
1 pcs RM2
1 dozen Rm15

******RICE MILK CLEANSING CREAM
1 tube RM10

******IBU PUTIH
1 pek RM15 (30gram)

******IBU PUTIH strawberry
1 pek Rm10 (30gram)

SEMUA HARGA DI ATAS TIDAK MASUK POSTAGE.

Untuk Order,boleh SMS/WASAP/WECHAT KE 016-2792635 (MIRA)