Wednesday, May 21, 2014

Kain Pasang Cotton Vietnam...



 Assalamualaikum....


Ramadhan bakal tiba, Hari raya pun bakal menyusul xlama lagi...
Uoalls dah cari ker kain pasang nak antor tailor? ke nak cari baju ready made jek....

for me, ready made pun harus.....baju antar tailor pun wajib...sebab apa tau?baju antar tailor,ukuran memang ngam2 ngn saiz kiter..no need to oter sana sini...kalau yang ready made..nak dekat2 raya nanti baru keluar yang chantek2...pastu nak keluar henggit pun agak nangis la sikit kan time tu...

So nak selamatkan keadaan takut baju raya xder....belek2 pages online yang jual kain pasang.....sekali terjatuh cinta la plak....

Dah cenggitu jadinya...terjual la pulak kat sini...so mari la kita sama2 mencuci mata dan menghabiskan duit yang sikit2 ada dlm poket tu sebelum gaji yer....

Ni kain pasang COTTON namanya...

Cotton ni import mai dari Vietnam sbb namanya cotton vietnam

  • Sangat selesa dipakai...aii dah beli 4 pasang u..dh antar tailor pun..nak raya sakan taun ni kot!!!1 psg dh siap dh...dh pakai pegi keje pun...over kay!!!

Melampau hokeh!!!tapi xpe..bole pakai time keja jugak..xpun time kenduri kendara nnti

  • Sangat mudah utk digosok..

  • tak panas walaupun tengah rengit terik matahari

  • part yang paling penting...NAMPAK AWEKS MUDA GITU coz caler dia ceria2 belaka...tu yg paling sangat2 nak amik kain cotton...


 MARI!MARI!!
TENGOK2 DULU...
XBELI X APEEEE...




  




sepasang RM65 yer...
4meter bidang 60

Apa2 hal boleh la nak wasap ke...nak sms ke kt mira...nak bertanya pun xpe...
016-2792635

No comments: