Thursday, May 22, 2014

Miamyra's Shoppe on SALES!!!

Assalamualaikum...Salam Sejahtera....Salam 1 Malaysia..

Hye uoalss....Korang dah breakfast ker?ker diet arini?me cam biasa pagi2 minum peel fresh ngn secawan susu + oat...kenyang sampai tengahari...hihihi..ala2 diet gitu...ujung bulan timbang kilo...naik jugak..xde maknanya diet mo cenggitu rupanya....

Arini kiter ada benda hot nak kabor.....Miamyra's Shoppe tengah buat SALES skrg..boleh la kalo uoalss nak jenguk2 usha2 apa yang patut...xbeli pun xpe...atleast release tension tgk brg2 jualan.okey gitu?

Kat bawah ni senarai item yang open On Sales....so korang boleh tengok la apa yang berkenan dihati..kot2 ada yang nak beli utk kegunaan next month...boleh jek beli siap2 tumpang dok murah ni...next month xjanji la boleh kasi murah srupa gini idak yer....

So let check it out!!!!



 kasi tengok gambar skit....


ada yang dah rambang mata ker?hihi...biasa la...im oso being like uoalss time sales...semua nak rembat...hihi

ok...boleh cuti2 mata sikit pepagi ni...kat fb pun ada...

ni link fb yang korang boleh tekan untuk ke Pages Miamyra,s Shoppe....


HAPPY SHOPPING YER!!!!!

No comments: