Monday, June 30, 2014

sabun alpha arbutin termurah


Assalamualaikum....selamat ptg semua...

Hi!!!!!

Sesambil tgk google nk cari resepi berbuka nanti.....meh tgk stok sabun baru...

Sabun alpha arbutin

Extra white siap double white lg

Sesuai utk memutihkan kulit bdn

Sangat wangi....

Sangat chomellkk

Berwarn pink yerrr

Miamyra's shoppe menawarkan harga mmpu milik

Rm10 utk 1 ketul
Rm80 utk 12 ketul

Bole pm yer!!!!

Wasap/sms ke 016-2792635

Jom cantik sebelum raya....hihi


Saturday, June 28, 2014

Salam Ramadhan semua...

ASSALAMULAIKUM...

Syukur dipertemukan dengan ramadhan kali ini.

Salam ramadan buat semua umat Islam...
mohon kemaafan sama ada sedar atau tidak..
Semoga ramadan tahun ini lebih baik dan bermakna buat kita semua...amin.

Di kesempatan ini saya ingin memohon kemaafan kpd semua jika ada salah silap, terkasar bahasa dan menyakiti hati sesiapa dalam diam secara tidak sedar semasa berurusan di Miamyra'S Shoppe

Salam ramadhan dari saya sekeluarga



Wednesday, June 18, 2014

K-colly yang superb.....


Assalamulaikum.....

Salam sejahtera....

hye semua!!sihat ker?

sorry yer pembaca2 blog kesayangan...skrg ni sangat  pack jadual untuk update blog ni....mesti korang tertunggu kan isu-isu semasa pasal k-colly ni...hihihi

Dont worry!!k-colly ni mmg superb la...byk testimoni yang customer bg lepas dorang cuba k-colly  ni...

Harga k-colly ni xmahal pun yang korang bole dapatkan di Miamyra's Shoppe

RM 100 untuk 1 jar

Postage 
* semenanjung RM 10
*Sabah / Sarawak RM 15


Ni packaging baru k-colly ye...

Penutup pink dan ada code bar kat setiap botol yang korang boleh scan


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
 - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi


Testimoni yang customer bagi after she consume k-colly

Tahniah dear!!i'm so happy for you


 so apa tunggu lagi...jom dapatkan harini!!!

PM yer..

016-2792635 Mira

Sunday, June 15, 2014

Panas!!!Panas!!Panas!!Testimoni dari pengguna K-Colly

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Hyeee uoallsss....ceria2 yer pepagi ni!!!!

Kiter happy sgt arini coz dapat satu testimoni dari seorang loyal customer Miamyra's Shoppe.

Si cantik manis ni aii call her wan...dia pengguna k-colly.
Wan ni consume k-colly utk masalah kulit wajah dia yg ada parut sikit....

Once dia wasap aii utk bertanyakan produk yg sesuai ngn kulit dia..so aii suggest k-colly utk atasi masalah kulit tu...she just nak ilangkan parut jerawat jek...

After she consume 1 jar,dlm sebulan lebih jugak la kan wan.....dh nampak perubahan kat kulit dia....dh ramai yg tegur kulit dia nampak lain...parut jerawat makin pudar....so dia continue order utk next jar...

Hope sgt kali ni...kulit wan makin berseri2 dan segala masalah parut jerawat dia ilang.....


Rupa k-colly utk new packaging


Ni la testimoni dari wan..

Thank you so much sebab sudi beli di Miamyra's Shoppe


Tuesday, June 10, 2014

supra kroyolan yang gorgeous.....

Assalamualaikummmmmm..

Hye semuaaaa......sihat?sori la sayang2 semua sebab kurang update kt blog...sibuk sikit la kebelakangan ni...

Hokeh2 xnak ngomel pjg2...kiter nak hapdate satu produk utk make up base yg tgh hot skrg ni even dh lama dh dipasaran..disebabkan produk ni bagus, permintaan pelangan still ada...

Supra kroyolan yang kiter jual di Miamyra's Shoppe harga mampu milik yerr!!!

RM15 utk 7gram

Sebab apa supra kroyolan ni BEST???

• TAHAN LAMA walaupun penggunaan 8jam sehari ikut opis hour
• JIMAT walaupun 7gram jek tapi tahan lebih dari sebulan
• BERKESAN untuk menutup segala cela atau parut di muka...
• GLOWING dan GEBU setelah dipakai bersama dengan bedak arab atau bedak miyami 2 way foundations...

So apa tggu lagi....jomm grab harini utk kelihatan gorgeous raya nanti...




Bekas supra foundation yg telah di repack semula menjadi 7gram 


Pilihan warna yang ada yerr



Code supra kroyolan mengikut jenis warna kulit....




Meh tgk koleksi gambar yg telah di make up kan dengan supra kroyolan

Memang AWESOME


Sunday, June 8, 2014

WORLD CUP 2014 PORTUGAL

 Portugal Home

Gred Available : AAA dan Player Issue



Portugal Away

Gred AAA dan Player Issue


PIALA DUNIA 2014 MAIIIIII DAH!!!!

Assalamualaikum

Tinggal lebih kurang 5 hari ja lagi nak dok tgk Piala Dunia 2014 plak dah...bermula pada 12jun hingga 13 julai 2014 nanti di Brazil...sebulan jugak la nak dok DEMAM piala dunia ni.

Ada 32 negara berjaya melayakkan diri selepas berakhirnya pusingan kelayakan...pastinya ramai peminat-peminat tidak akan ketinggalan menonton pasukan kegemaran depa..kat bawah ni disertakan sekali jadual penuh perlawanan mengikut jam malaysia ya...

Piala Dunia 2014 akan dibawakan secara LIVE oleh RTM dan ASTRO...So dont miss out!!!4 kali setaun ja nih WORLD CUP....

Maka 4 kali setaun jugak la pejabat2 akan ramai yang demam piala dunia....hihihi
Tgk siap2 jadual tu, take note siap2 dlm planner bila nak tgk...bila nak tdo dan part paling best...BILA NAK MC.kahkahkah....








Sunday, June 1, 2014

Pemandangan yang menenangkan jiwa

Hye semua......

Happy weekend!!!!ptg2 cenggini bestkan kalau dpt jln2.....asyik ngadap facebook dan brg niaga jek...moh la sekali sekala rehatkan minda..terapi mata tgk pemandangan luar....

So me smpaikan hajat tu kt husben...so dia bwk ronda2 sambil tengok pemandangan hijau yg ada kt perlis skrg ni....

Musim org menanam padi di sawah...

Once tgk pemandangan yang real ni...rasa wahhhhh terujanya..chantek!!!!!...

Gambar ni sekitar 5.30ptg...


Caption ni amik dlm keta jek tau...sebab tu ada gmbr byg2 tgn kt cermin


Rasa tenang jek lalu sepanjang jln ni....


View apabila makin ptg nk ke senja dah...

Cantik kan!!!!!


BeSt place that make me so clam....

Happy weekend darl....hihihi