Wednesday, June 18, 2014

K-colly yang superb.....


Assalamulaikum.....

Salam sejahtera....

hye semua!!sihat ker?

sorry yer pembaca2 blog kesayangan...skrg ni sangat  pack jadual untuk update blog ni....mesti korang tertunggu kan isu-isu semasa pasal k-colly ni...hihihi

Dont worry!!k-colly ni mmg superb la...byk testimoni yang customer bg lepas dorang cuba k-colly  ni...

Harga k-colly ni xmahal pun yang korang bole dapatkan di Miamyra's Shoppe

RM 100 untuk 1 jar

Postage 
* semenanjung RM 10
*Sabah / Sarawak RM 15


Ni packaging baru k-colly ye...

Penutup pink dan ada code bar kat setiap botol yang korang boleh scan


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
 - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi


Testimoni yang customer bagi after she consume k-colly

Tahniah dear!!i'm so happy for you


 so apa tunggu lagi...jom dapatkan harini!!!

PM yer..

016-2792635 Mira

No comments: