Sunday, June 8, 2014

PIALA DUNIA 2014 MAIIIIII DAH!!!!

Assalamualaikum

Tinggal lebih kurang 5 hari ja lagi nak dok tgk Piala Dunia 2014 plak dah...bermula pada 12jun hingga 13 julai 2014 nanti di Brazil...sebulan jugak la nak dok DEMAM piala dunia ni.

Ada 32 negara berjaya melayakkan diri selepas berakhirnya pusingan kelayakan...pastinya ramai peminat-peminat tidak akan ketinggalan menonton pasukan kegemaran depa..kat bawah ni disertakan sekali jadual penuh perlawanan mengikut jam malaysia ya...

Piala Dunia 2014 akan dibawakan secara LIVE oleh RTM dan ASTRO...So dont miss out!!!4 kali setaun ja nih WORLD CUP....

Maka 4 kali setaun jugak la pejabat2 akan ramai yang demam piala dunia....hihihi
Tgk siap2 jadual tu, take note siap2 dlm planner bila nak tgk...bila nak tdo dan part paling best...BILA NAK MC.kahkahkah....








No comments: