Thursday, July 31, 2014

Set Arbutin yang termurah

Assalamulaikum...
 
hye semua...fenomena SABUN ALPHA ARBUTIN pulak kali ni
 
Miamyra's Shoppe tetap memberikan best price untuk pelanggan yang disayangi...
 
JOM dapatkan set arbutin ni harini!!!
 
 
 
 
SABUN ALPHA ARBUTIN 
RM10
 
 
SERUM ALPHA ARBUTIN
RM20
 
 
SCRUB ALPHA ARBUTIN
RM15
 
 
LOTION ALPHA ARBUTIN
RM30
 
 
NORMAL PRICE RM75 BELUM MASUK POS
 
 
BUT NOW SALESSSSS
 
 
RM70
FREE POST SEMENANJUNG
 
 
 
PM NOWWWW
0162792635

Wednesday, July 23, 2014

BOYA SKIN MASK GLUTA Q10


hye semua...

let me introduce some good product to you....

Boya Skin Mask Gluta Q10 adalah formulasi terbaru untuk menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). 
Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain.



Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama. Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari!





KELEBIHAN BOYA SKIN MASK GLUTA Q10 :
* Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain.
* Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama.
* Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari!
* Menyerap Gluta terus ke dalam kulit anda.
* Mengembalikan keremajaan kulit dan mencerahkan hanya dalam masa 7 hari.
* Memurnikan dengan menahan melanin serta menyegarkan.
* Mengurangkan kedutan, mengelak jerawat dan jeragat.


* Terbukti sangat baik untuk kulit





CARA PENGGUNAAN :
Bersihkan tubuh terlebih dahulu dan dilap kering. Sapukan gel ke badan dan wajah sebelum tidur. Tidak perlu dibilas. Gunakan secara berterusan selama 7 hari.



RM35
FREE POST SEMENANJUNG

Monday, July 21, 2014

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL MURAH


 Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 
Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. 

Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. 

Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi.

 Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 



 Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. 

# Glutathione dan plasenta 
# Gel mandian campuran emas 24K 
# Anti-Aging shower gel 
# Dapat menjadikan kulit lebih licin 
# Lembab dan mencerahkan 
# Membantu peredaran darah yang baik 
# Gel mandian ANTI PENUAAN 
# Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. 


 Penggunaan: 

Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.



RM35 sebotol

Sunday, July 20, 2014

Radiance Signature oshem!!!


Radiance Signature Whitening & Glowing Series Collagen merupakan produk terbaru keluaran bumiputra yang kini semakin hangat dalam Facebook & review daripada blogger. 

 Supplement ini adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi

Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari bergantung kepada faktor genetik dan hormon badan pengguna Radiance Signature.  

Packing yang cukup ekslusif ini memberi keyakinan kepada pengguna bahawa Radiance Collagen ini cukup istimewa & berkualiti tinggi.




Bagaimana Radiance Signature bertindak kepada kesihatan kita :
————————————-
► Anti kanser.
► Menstabilkan tekanan darah.
► Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
► Merawat ekzema.
► Merawat imsonia.
► Merawat resdung.
► Merawat penyakit kencing manis.
► Merawat dan mencegah kanser payudara.
► Merawat dan mencuci buah pinggang.
► Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
► Bertindak sebagai Anti-Body.
► Memberikan tenaga serta merta.
► Memberikan tidur yang nyenyak.
► Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
► Menegang dan menganjalkan payudara.
► Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
► Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
► Melawaskan pembuangan.
► Meningkatkan daya ingatan.




ah baca tentang kebaikan Radiance Signature? Banyak kan? Sekarang kami nak kongsikan cara pengambilan Radiance Signature semudah ‘ABC’!! Setiap kotak mengandungi 20 sachet. Setiap sachet isi kandungannya 20ml.
► Hanya koyak dan minum.


► Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.


► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.



Kesan Terbaik:


► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.


► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast



PENTING!!


 Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.


Minum air yang banyak



PM untuk BEST PRICE

016-2792635
mira

Monday, July 14, 2014

set make up naked yg murah

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua....

Arini ada promo set make up yang harus dimiliki sempena hari raya tak lama lagi ni kan...

Set make up NAKED yg awesome....

Kenapa uoals harus grab set ni sorang satu sebab......

1) sangat berbaloi utk ringgit korang

2) sesuai utk semua lapisan umur

3)friendly user sebab set naked ni bole senang2 je nak apply buat yg baru nk berjinak2 dengan dunia make up...

Set naked harus milik ni terdiri daripada
* 1 foundation (bole pilih nak dlm botol @ tiub)
* 1 eyeshadow (bole pilih naked 2 @ naked 3)
* 1 eyeliner
* 1 mascara

HANYA RM75 satu set

Tunggu ada lg!!!!

FREE post semenanjung
FREE lipstik naked



Foundation naked yg korang bole pilih


Eyeliner


Mascara



Eyeshadow


Code lipstik yang korang bole pilih utk FREE gift



Berbaloi kan?

So ape tunggu lagi.....

Wasap ke 016-2792635

Utk ordet harini!!!


Monday, July 7, 2014

Qaseh dinda yang superb!!!!

Assalamualaikum...

Hye semua....

Arini me nak review satu produk yang me dah consume sejak april yang lalu 2014 yang lalu...

bagus sangat produk ni especially untuk kesihatan dalaman wanita yang masih belum kawen...yang dah kawen..or warga emas...xrugi beli sebab me sendiri dan consume hampir 4 botol dah masuk this month

why i promote this to uoalls coz.....

1)TENAGA - sebelum  me consume ape2 minuman kesihatan..memang after 9pm memang 'koma' xsedarkan diri dah..letih sangat2 sebab seharian di opis then balik umah buat keja umah mom plak kan...soooooo penat.dengan nak meniaga online lg..check stok update blog, check order masuk....selalu mmg laptop la tgk tuan...tgk tv lagi la..selalu tv tgk tuan...hahaha
tapi sejak2 amik qaseh gold ni...botol yang kedua memang cargas abis la...member opis amik gak...dia 1 botol dah cargas...hihihi..ikut jenis badan masing2 agaknya.

2)IMUN TINGGI - sejak2 amalkan Qaseh gold ni..serius jarang demam..yang kita ni dok tggu la bila nak demam sebab nak ngulat p keja...1 umah demam...tapi yang kita ni tak jugak demam....hahaha.nampaknya xdapat la nak mc.

3) KURANG MENGANTUK- sejak2 amik qaseh ni..ramai kengkawan opis tegur..aiiii xrehat lunch hour?xtdo ka?jangan kata depa yang conpius sbb me xletih....me sendiri pun pelik...xpulak ngantuk..malah mata segar bugar even smlm tdo kul 4pg

4) NYAH KAU MIGRANE - sebelum ni memang kerap jugak la migrane nak2 pulak time kena review bajet yg banyak tu kan..serius sakit pala plusss migrane...ye lah banyak keja nak kena buat..buat bajet kena kira betul2...kang nanti xckup duit susah...so sangat stress.bila dah stresss mai la penyakit migrane ni

5) KULIT CANTIK - part yang paling best nak review issssssssss..kulit makin SHANTEKK!!!especially muka la kan..nampak berseri-seri gitu..sebab apa tau...dalam qaseh gold ni..semuanya makanan sunnah seperti Jus Kurma, Madu, Air Zam-zam, Buah Tiin, Zaitun ,Habbatus Sauda', Za'faran, Ginkgo Biloba, Sirih,Ekstrak Buah Delima


dok cakap saja kan..tapi rupa produk x jugak tunjuk..ok2 releks sayang-sayang sekalian...i show off kay

 ha..ni la QASEH GOLD ADINDA yang me dok pong pang pong tu..





ni cara makan dia naa....setiap kali makan kena bismmillah dan niat!!niat yang baik2 je tau...hihi



ANTARA RINGKASAN KEBAIKAN QASEH GOLD NI...


Darah-Mengimbangi kepekatan darah dalam tubuh agar tidak terlalu pekat serta mudah dihantar ke seluruh anggota tubuh. 

Saraf-Apabila darah mudah dihantar ke seluruh anggota maka saluran saraf juga akan berkembang dengan baik tidak lagi sempit kerana darah juga membekalkan oksigen.

Otak-Lebih cerdas dan daya ingatan lebih mantap kerana darah membekalkan oksigen lebih banyak. Lebih-lebih lagi bagi anda yang banyak menggunakan tenaga otak seperti jurutera dan seumpanya.

Jantung & Paru-Paru-Jantung lebih sihat kerana tidak dibebani dengan darah yang terlalu pekat. Paru-paru lebih rehat.

Usus-Bekerja dengan lebih baik apabila makanan lebih mudah dicernakan dan lebih rehat. Masalah buasir dapat dijauhi.

Buah Pinggang-Menapis dengan lebih efektif kerana bekalan darah dan oksigen yang lancar. Dan menyalurkan toksin dan sisa ke bahagian pencernaan dengan lancar.

Kulit-Lebih segar dan sihat apabila mikro-saraf menerima darah dan oksigen dengan banyak. Luka mudah pulih dan parut menjadi minima.

Rambut-Lebih kuat dan tidak mudah gugur kerana kulit kepala yang sihat.

Mata, Telinga, Hidung dan Rongga Pernafasan-Penglihatan dan pendengaran lebih tajam dan deria bau lebih peka. Hidung juga sukar dijangkiti penyakit dari kesan pendedahan kepada pencemaran habuk, debu dan kotoran lain. Bakteria sukar menjangkiti saluran nafas dari kerongkong hingga ke paru-paru.

Rahim-Lebih selesa mengikut situasi semasa. Kitaran haid lebih teratur. Menjauhi keputihan kerana fungus dan bakteri sukar menjangkiti. Jika hamil, rahim akan lebih relaks dan fleksibel bergantung kepada pembesaran kandungan.

Tulang & Sendi-Tulang lebih teguh dan kukuh. Tidak mudah rapuh. Bekalan kalsium yang diperolehi, semasa ke semasa dari pemakanan ini. Sendi lebih kuat dan sihat. 



ibu-ibu mengandung pun boleh amik jugak sebab kandungan dia xmerbahaya..semuanya dari khazanah alam yang baik2 belaka

harga yang ditawarkan 
RM71.90 
jek...

xmahal dan xla murah jugak kan...tapi kalau nak dibandingkan dengan kebaikan yang kita dapat nanti..pejam je la mata tu nak beli sekali untuk cuba kan

fikir-fikr dan selamat beramal!!!hihi

free consultation dan free misteri gift menanti!!

saya bukan menjual tapi saya tlg khabarkan kebaikan qaseh gold yang pada sesiapa yang bertanya tu...

apa2 pertanyaan...boleh wasap me 016-2792635..kot2 ada yang nak tanya apa2 ya...

byeeeeeeeeeeee






Tuesday, July 1, 2014

SALES!!!SALES!!!SALES!!!

ASSALAMULAIKUM....

SALAM SEJAHTERA

Yeayyyy!!!Arini 1 Julai 2014 kan?saat yang ditunggu
Miamyra's Shoppe

 OPEN SALES 

K-COLLY RM 100
FREE post semenanjung



SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER
RM 15 seketul FREE LIPSTICK NYX SPARKLE DIAMOND

normal price sabun RM8
Lipstick NYX Sparkle Diamonds RM10



ROYAL SLIM LISHUA MAGIC 
RM 70 
free post semenanjung

normal price RM80 without postage




MIRACLE SLIMMING COFFEE
RM 70 
free post semenanjung

normal price RM80 without postage



SABUN AL-RAZI
RM35
free post semenanjung

normal price RM35 without postage


MISTINE NATURAL MUD, EGG WHITE, HONEY
3 pieces RM 25
free post semenanjung

normal price RM10/pieces without postage



OFFER WILL BE HELD UNTIL STOCK AVAILABLE!!!


SO HURRY!!!!

sebarang pertanyaan boleh la wasap/sms ke 016-2792635 mira

HAPPY SHOPPING!!!!