Monday, July 7, 2014

Qaseh dinda yang superb!!!!

Assalamualaikum...

Hye semua....

Arini me nak review satu produk yang me dah consume sejak april yang lalu 2014 yang lalu...

bagus sangat produk ni especially untuk kesihatan dalaman wanita yang masih belum kawen...yang dah kawen..or warga emas...xrugi beli sebab me sendiri dan consume hampir 4 botol dah masuk this month

why i promote this to uoalls coz.....

1)TENAGA - sebelum  me consume ape2 minuman kesihatan..memang after 9pm memang 'koma' xsedarkan diri dah..letih sangat2 sebab seharian di opis then balik umah buat keja umah mom plak kan...soooooo penat.dengan nak meniaga online lg..check stok update blog, check order masuk....selalu mmg laptop la tgk tuan...tgk tv lagi la..selalu tv tgk tuan...hahaha
tapi sejak2 amik qaseh gold ni...botol yang kedua memang cargas abis la...member opis amik gak...dia 1 botol dah cargas...hihihi..ikut jenis badan masing2 agaknya.

2)IMUN TINGGI - sejak2 amalkan Qaseh gold ni..serius jarang demam..yang kita ni dok tggu la bila nak demam sebab nak ngulat p keja...1 umah demam...tapi yang kita ni tak jugak demam....hahaha.nampaknya xdapat la nak mc.

3) KURANG MENGANTUK- sejak2 amik qaseh ni..ramai kengkawan opis tegur..aiiii xrehat lunch hour?xtdo ka?jangan kata depa yang conpius sbb me xletih....me sendiri pun pelik...xpulak ngantuk..malah mata segar bugar even smlm tdo kul 4pg

4) NYAH KAU MIGRANE - sebelum ni memang kerap jugak la migrane nak2 pulak time kena review bajet yg banyak tu kan..serius sakit pala plusss migrane...ye lah banyak keja nak kena buat..buat bajet kena kira betul2...kang nanti xckup duit susah...so sangat stress.bila dah stresss mai la penyakit migrane ni

5) KULIT CANTIK - part yang paling best nak review issssssssss..kulit makin SHANTEKK!!!especially muka la kan..nampak berseri-seri gitu..sebab apa tau...dalam qaseh gold ni..semuanya makanan sunnah seperti Jus Kurma, Madu, Air Zam-zam, Buah Tiin, Zaitun ,Habbatus Sauda', Za'faran, Ginkgo Biloba, Sirih,Ekstrak Buah Delima


dok cakap saja kan..tapi rupa produk x jugak tunjuk..ok2 releks sayang-sayang sekalian...i show off kay

 ha..ni la QASEH GOLD ADINDA yang me dok pong pang pong tu..





ni cara makan dia naa....setiap kali makan kena bismmillah dan niat!!niat yang baik2 je tau...hihi



ANTARA RINGKASAN KEBAIKAN QASEH GOLD NI...


Darah-Mengimbangi kepekatan darah dalam tubuh agar tidak terlalu pekat serta mudah dihantar ke seluruh anggota tubuh. 

Saraf-Apabila darah mudah dihantar ke seluruh anggota maka saluran saraf juga akan berkembang dengan baik tidak lagi sempit kerana darah juga membekalkan oksigen.

Otak-Lebih cerdas dan daya ingatan lebih mantap kerana darah membekalkan oksigen lebih banyak. Lebih-lebih lagi bagi anda yang banyak menggunakan tenaga otak seperti jurutera dan seumpanya.

Jantung & Paru-Paru-Jantung lebih sihat kerana tidak dibebani dengan darah yang terlalu pekat. Paru-paru lebih rehat.

Usus-Bekerja dengan lebih baik apabila makanan lebih mudah dicernakan dan lebih rehat. Masalah buasir dapat dijauhi.

Buah Pinggang-Menapis dengan lebih efektif kerana bekalan darah dan oksigen yang lancar. Dan menyalurkan toksin dan sisa ke bahagian pencernaan dengan lancar.

Kulit-Lebih segar dan sihat apabila mikro-saraf menerima darah dan oksigen dengan banyak. Luka mudah pulih dan parut menjadi minima.

Rambut-Lebih kuat dan tidak mudah gugur kerana kulit kepala yang sihat.

Mata, Telinga, Hidung dan Rongga Pernafasan-Penglihatan dan pendengaran lebih tajam dan deria bau lebih peka. Hidung juga sukar dijangkiti penyakit dari kesan pendedahan kepada pencemaran habuk, debu dan kotoran lain. Bakteria sukar menjangkiti saluran nafas dari kerongkong hingga ke paru-paru.

Rahim-Lebih selesa mengikut situasi semasa. Kitaran haid lebih teratur. Menjauhi keputihan kerana fungus dan bakteri sukar menjangkiti. Jika hamil, rahim akan lebih relaks dan fleksibel bergantung kepada pembesaran kandungan.

Tulang & Sendi-Tulang lebih teguh dan kukuh. Tidak mudah rapuh. Bekalan kalsium yang diperolehi, semasa ke semasa dari pemakanan ini. Sendi lebih kuat dan sihat. 



ibu-ibu mengandung pun boleh amik jugak sebab kandungan dia xmerbahaya..semuanya dari khazanah alam yang baik2 belaka

harga yang ditawarkan 
RM71.90 
jek...

xmahal dan xla murah jugak kan...tapi kalau nak dibandingkan dengan kebaikan yang kita dapat nanti..pejam je la mata tu nak beli sekali untuk cuba kan

fikir-fikr dan selamat beramal!!!hihi

free consultation dan free misteri gift menanti!!

saya bukan menjual tapi saya tlg khabarkan kebaikan qaseh gold yang pada sesiapa yang bertanya tu...

apa2 pertanyaan...boleh wasap me 016-2792635..kot2 ada yang nak tanya apa2 ya...

byeeeeeeeeeeee






No comments: