Monday, July 14, 2014

set make up naked yg murah

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua....

Arini ada promo set make up yang harus dimiliki sempena hari raya tak lama lagi ni kan...

Set make up NAKED yg awesome....

Kenapa uoals harus grab set ni sorang satu sebab......

1) sangat berbaloi utk ringgit korang

2) sesuai utk semua lapisan umur

3)friendly user sebab set naked ni bole senang2 je nak apply buat yg baru nk berjinak2 dengan dunia make up...

Set naked harus milik ni terdiri daripada
* 1 foundation (bole pilih nak dlm botol @ tiub)
* 1 eyeshadow (bole pilih naked 2 @ naked 3)
* 1 eyeliner
* 1 mascara

HANYA RM75 satu set

Tunggu ada lg!!!!

FREE post semenanjung
FREE lipstik naked



Foundation naked yg korang bole pilih


Eyeliner


Mascara



Eyeshadow


Code lipstik yang korang bole pilih utk FREE gift



Berbaloi kan?

So ape tunggu lagi.....

Wasap ke 016-2792635

Utk ordet harini!!!


No comments: